ALTERNATIVNA KUHINJA 2

KOVIČ POLONA
Kataloška št.: 562843
 
Izdelek je na zalogi.
Cena 29,95 €   |  Klubska cena 23,95 €
Za vašo zvestobo še ugodnejše cene:
za 1. leto zvestobe22,45 €
za 10. leto zvestobe20,95 €
za 20. leto zvestobe19,45 €
za 30. leto zvestobe17,95 €
za 40. leto zvestobe16,45 €

Opis

Hrana, naše prvo in najbolj zdravo zdravilo!


Knjiga je rezultat avtoričinega 30-letnega študija, raziskovanja in eksperimentiranja ter izboljšav in poenostavitev pri pripravi hrane. Spodbuja k ustvarjalnosti v domači kuhinji in nas prepriča o pomembnosti izbire kakovostne, okolju, živalim in presnovi prijazne hrane. Ob predstavitvah posameznih živil in njihovih zdravju koristnih učinkovin so nanizani preprosti recepti za okusne jedi. Poudarja povezanost ekološke pridelave hrane in samooskrbnosti Slovenije, saj bodo le tako v hrani z visoko biološko in hranilno vrednostjo lahko uživali tudi naši zanamci. – Barvne fotografije Cveto Sonc.
 

PREDSTAVITVE SADJA, zelenjave, oreškov, žit ... in njihovih značilnosti
 

  • Z rednim uživanjem avokada preprečujemo visok krvni tlak in znižujemo raven sladkorja v krvi! Prija kot namaz z limoninim sokom ali kot prigrizek z radičem.
  • Čičerika s suhimi slivami je odličen poletni obrok, ki vas bo nasitil, a vam ne bo obtežil želodca, saj se raven škodljivega holesterola v krvi po obroku s čičeriko – zniža!


PREPROSTI RECEPTI za okusne jedi!
 

  • Bučke so kraljice poletja! Njihov blagi okus se ujema z olivnim oljem in limoninim sokom, uživamo jih surove ali dušene, pečemo na olju ali v pečici ...
  • Ribez, bogat z vitaminomi in minerali, se izkaže kot okrepčilni napitek, s proseno kašo ali v obliki presne marmelade.

Prelistajte knjigo


Podrobnosti

Strani
326
 
Vezava
POLTRDA
 
Širina
200
 
Višina
244
 
Debelina
20
 
Zbirka
IZVEN-POLJUDNA ZA ODRASLE
 
Stran v katalogu
45
 
ISBN/EAN:
9789610139249
 
 
 
 
Na vrh ^