0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Priročniki za odrasle  /  Kuhanje / 

VLAGANJE IN KONZERVIRANJE

 
 
 
VLAGANJE IN KONZERVIRANJE
VLAGANJE IN KONZERVIRANJE
NovostPOPUST KNJIGA ČETRTLETJA
Kataloška št.: 564948
Cena 39,90 EUR
Klubska cena: 25,90 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Najboljši recepti za domače shranke

Doma vložena hrana ima bolj poln okus in je bolj zdrava. Če jo pripravite sami, poznate vse sestavine in se zlahka izognete tistim, za katere veste, da vam ali vašim najbližjim povzročajo težave. S sezonskim koledarjem iz te kuharice boste lahko vsak mesec načrtovali, katero zelenjavo in sadje boste shranili za dolgo zimo. Ob klasičnih shrankih, kot so marmelade in džemi pa vložena zelenjava in sušeno sadje, boste v knjigi našli tudi recepte za slastne čatnije in omake z bučo in paradižnikom ali jajčevci, kutinov sir, rabarbarino granito z meto, sladko kostanjevo kremo, pehtranov kis in čudovit višnjev liker ... Prevedla Marjana Samide. Barvne fotografije in risbe.

- 320 strani z več kot 250 barvnimi fotografijami
- več kot 300 okusnih receptov in hitri pregled 7 najboljših marmelad, čatnijev in omak, dobrot z alkoholom, klasičnih shrankov za zalogo ter darilc
- praktičen sezonski koledar za konzerviranje
- natančni nasveti za uspešno pripravo

Klasiki za zalogo
Klasični shranki, kot so kisle kumarice, marmelade in džemi pa mešana zelenjava in kompoti so osnova vsake dobro založene shrambe ...

Čatniji in omake
Kislo in sladki, pekoči in slani čatniji, reliši in raznolike omake so odlične priloge mesnih in zelenjavnih jedi pa tudi testenin.

Darilca in dobrote z alkoholom
Doma narejeni limoncello, vsenamenska paradižnikova omaka, marmelada iz sliv z domačega vrta ... v domiselni embalaži bodo navdušili tudi kot darila!

Načini konzerviranja sadja in zelenjave: korak za korakom

1. Zdravi jabolčni krhlji brez kemije – sušeni v pečici
2. Rabarbarina granita v zamrzovalniku zdrži 2 meseca.
3. Vkuhavanje in hitro vroče polnjenje kozarcev za zaposlene gospodinje
4. Kisanje zelenjave in vlaganje v kis ali olje je preprosto, zelenjava pa božanska!
5. Marmelade shranite v manjše lončke, saj je trajnost shranka odvisna tudi od časa odprtosti
6. Sadje v alkoholu in likerji, sirupi, smutiji – zvezde zabav in srečanj ...

Darilo! Nalepke za vložene dobrote
Ob nakupu knjige Vlaganje in konzerviranje boste prejeli 28 samolepilnih nalepk.

Prelistajte knjigo

      



Darilo ob nakupu knjige Vlaganje in konzerviranje
28 nalepk za vložene dobrote  
PrevajalecPrevajalec
SAMIDE MARJANA
 
StraniStrani
320
 
VezavaVezava
KARTON
 
ŠirinaŠirina
205
 
VišinaVišina
261
 
DebelinaDebelina
32
 
ZbirkaZbirka
READER'S DIGEST
 
Stran v kataloguStran v katalogu
5
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610143086
 
Ne prezrite...