VAFLJEVI SRČKI

PARR MARIA
Kataloška št.: 566042
 
Izdelek je na zalogi.
Cena 22,95 €   |  Klubska cena 18,35 €

Opis

Vse sorte se ti zgodi, če imaš tako sosedo in najboljšo prijateljico, kot je Lena, ampak tu pa tam vseeno pomislim, da imam najraje običajne dneve.

Lena je navihana deklica, namazana z vsemi žavbami. Vsak nov dan je zanjo ena sama pustolovščina. Njen sosed Trile jo ima za najboljšo prijateljico, kljub temu da ga kar naprej spravlja v težave. Pred njima je dolgo poletje, ki obeta obilo zabave, a prinaša tudi težke trenutke, ki pa jih glavna junakinja premaga z veliko modrostjo.

Vafljevi srčki so prvenec priljubljene in večkrat nagrajene norveške avtorice Marie Parr (1981), ki ji pravijo tudi Astrid Lindgren mlajše generacije. Slovenski otroci so njeno Tonjo iz Hudega brega že vzeli za svojo. Za Vafljeve srčke je avtorica prejela več nagrad, med drugimi nizozemsko Zilveren Griffel in francosko Prix Sorcie`res. Knjiga je prevedena v skoraj dvajset jezikov, na Norveškem je po njej posneta televizijska serija. Slovensko izdajo v imenitnem prevodu Darka Čudna dopolnjujejo ilustracije Jureta Engelsbergerja. 

Prelistajte knjigo

     

Podrobnosti

Ilustrator
ENGELSBERGER JURE
 
Prevajalec
ČUDEN DARKO
 
Strani
160
 
Vezava
KARTON
 
Širina
149
 
Višina
208
 
Debelina
20
 
Zbirka
SINJI GALEB
 
Stran v katalogu
35
 
ISBN/EAN:
9789610140542
 
 
 
 
Na vrh ^