0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Knjige za mladino in otroke  /  Za otroke / 

VAFLJEVI SRČKI

 
 
 
VAFLJEVI SRČKI
VAFLJEVI SRČKI
PARR MARIA
Kataloška št.: 566042
Cena 22,95 EUR
Klubska cena: 18,35 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Vse sorte se ti zgodi, če imaš tako sosedo in najboljšo prijateljico, kot je Lena, ampak tu pa tam vseeno pomislim, da imam najraje običajne dneve.

Lena je navihana deklica, namazana z vsemi žavbami. Vsak nov dan je zanjo ena sama pustolovščina. Njen sosed Trile jo ima za najboljšo prijateljico, kljub temu da ga kar naprej spravlja v težave. Pred njima je dolgo poletje, ki obeta obilo zabave, a prinaša tudi težke trenutke, ki pa jih glavna junakinja premaga z veliko modrostjo.

Vafljevi srčki so prvenec priljubljene in večkrat nagrajene norveške avtorice Marie Parr (1981), ki ji pravijo tudi Astrid Lindgren mlajše generacije. Slovenski otroci so njeno Tonjo iz Hudega brega že vzeli za svojo. Za Vafljeve srčke je avtorica prejela več nagrad, med drugimi nizozemsko Zilveren Griffel in francosko Prix Sorcie`res. Knjiga je prevedena v skoraj dvajset jezikov, na Norveškem je po njej posneta televizijska serija. Slovensko izdajo v imenitnem prevodu Darka Čudna dopolnjujejo ilustracije Jureta Engelsbergerja. 

Prelistajte knjigo

     
IlustratorIlustrator
ENGELSBERGER JURE
 
PrevajalecPrevajalec
ČUDEN DARKO
 
StraniStrani
160
 
VezavaVezava
KARTON
 
ŠirinaŠirina
149
 
VišinaVišina
208
 
DebelinaDebelina
20
 
ZbirkaZbirka
SINJI GALEB
 
Stran v kataloguStran v katalogu
29
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610140542