0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
Klubske novice / Drage članice, dragi člani!
 

Drage članice, dragi člani!

 
 

Za sveže in vroče, napeto in sproščeno, zanimivo in poučno poletno branje bomo poskrbeli v Svetu knjige, želim pa prav vsakemu izmed vas, da bi vse te atribute imelo tudi poletje, ki je pred nami!


S knjigo četrtletja Čudoviti možgani boste svoj um razgibali z novimi izzivi in jih napolnili s svežo energijo! Kar 10 ambasadorjev zdrave prehrane pa boste našli v imenitnih receptih v knjigi sezone Superživila za ves dan, ki dokazujejo, da so zdravi obroki in prigrizki lahko tudi zelo okusni!


V poletnem intervjuju smo se o ljubezni in poeziji pogovarjali s priljubljenim in priznanim pisateljem in pesnikom Ferijem Lainščkom. Ob njegovih Ne bodi kot drugi in Demon ljubezni vam v branje priporočam še komično-ganljivi Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 83 let in 1/4, Genialno prijateljico Elene Ferrante ter NesbØjev triler Policija


Nikakor pa ljubitelji počitniškega branja ne smete spregledati posebne ponudbe žepnic na straneh 10–11, saj boste, če izberete 3, plačali le 2, najcenejšo pa vam bomo podarili!


Prelistajte katalog, izberite zgodbe, ki vas bodo spremljale na morje ali v gore ter vam polepšale poletne dneve – kjer koli že boste ... Uživajte!

Gregor Medved, vodja Sveta knjige
 
 

Komentarji

 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
Prijava
 
 
 
Trenutno ni komentarjev uporabnikov.