Drage članice, dragi člani!

 
Vsak začetek novega leta nam prinese vesela pričakovanja in novo upanje, vsaka nova knjiga, ki se odpre pred nami, pa sladko pričakovanje novih idej, obete novih spoznanj, ki razširjajo obzorja ...

In naj vam v branje kar takoj priporočim resnično izjemno knjigo četrtletja Zdravilne rastline na Slovenskem! Prenovljena, dopolnjena in še dragocenejša izdaja priročnika, ki je že pred leti navdušil vso Slovenijo, vam je v zimskem četrtleju na voljo po ugodni ceni! Odprite jo in odkrijte, kaj vse lahko za svoje zdravje in za zdravje svoje družine storite sami.

Z začetkom novega leta pa lahko s pomočjo priročnika Zeleno in varčno obrnete tudi nov list v domači ekologiji, saj vam knjiga sezone ponuja bogastvo preverjenih in preprostih navodil za izdelavo čistil in lepotil za vaš dom in zdravje.

Pomembne knjige, ki jih nikakor ne smete spregledati, kot so npr. Pojdi, postavi stražarja, Velika čarovnija in Dva milijona smo jih pospravili, so s svojimi besedami v katalogu predstavili tudi njihovi uredniki. Ne spreglejte jih!

Prelistajte katalog, izberite svojo “veliko čarovnijo”, odprite vrata v nove svetove, ki jih še niste obiskali.

Uživajte v branju!
 
Gregor Medved, vodja Sveta knjige
 

Komentarji

 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
 
 
 
Trenutno ni komentarjev uporabnikov.