Vaše prednosti in ugodnosti

 
S Svetom knjige že več kot 40 let v najboljši družbi!

1. Kupujete po zajamčeno najugodnejših cenah

Pri vsakem nakupu knjig - tudi najcenejših - prihranite. Jamčimo vam, da so vse knjige v našem katalogu najmanj 20 odstotkov cenejše kot v knjigarnah. Če boste za kakšno od njih drugje plačali manj, vam bomo razliko v ceni upoštevali pri naslednjem nakupu. Prihranili boste tudi pri nakupu CD-plošč in DVD-jev, iger in igrač

2. Izbirate odlične ekskluzivne in premierne izdaje

Ekskluzivne izdaje, največje svetovne uspešnice, so namenjene samo vam, članom Sveta knjige, in jih ni mogoče dobiti nikjer drugje.
Klubske premiere, najnovejše uspešnice mednarodno priznanih avtorjev, so v klubski program uvrščene šest mesecev prej, preden se pojavijo na policah knjigarn - tudi tu imate člani našega kluba prednost!

3. Svetujemo vam pri izbiri

Obiščite najbližji klubski center Svet knjige, kjer vam bodo prijazne svetovalke z veseljem pomagale pri izbiri.

4. Zagotavljamo vam prvovrstno kakovost knjig

V Svetu knjige kupujete knjige najboljše kakovosti. Odgovornost za poškodbe do izročitve članu nosi Svet knjige.

5. Vašo zvestobo bomo še dodatno nagradili

Dlje kot boste član Sveta knjige, večji bo vaš prihranek! Bodite pozorni na oznako za zvestobo, ki jo najdete ob knjigah: po enem letu, desetih, dvajsetih in tridesetih letih članstva bo vaša zvestoba nagrajena še z dodatnimi ugodnostmi. Samo za vas, ki ste Svetu knjige zvesti že 40 let in več, vsako četrtletje izberemo še posebno ponudbo z izjemnimi ugodnostmi.

6. Nakupujete lahko 24 ur na dan

Obiščite najbližji klubski center Sveta knjige, kjer vam bodo prijazne svetovalke z veseljem pomagale pri izbiri.
Seveda pa lahko kupujete in želeno naročite tudi po pošti, telefonu, telefaksu, po elektrnoski pošti svet-knjige@mkz.si ali internetu www.svetknjige.si in celo s SMS-sporočilom na številko 041/611 995.

7. Uživate še dodatne ugodnosti

Kot član Sveta knjige boste lahko uveljavljali popust pri obisku gledaliških predstav in koncertov, pri drugih nakupih, na turističnih izletih in potovanjih.