Pogosta vprašanja in odgovori

 
Knjižni klub Svet knjige je prinesel v slovenske domove že več kot 10 milijonov knjig!

1. Kje lahko dobim katalog s ponudbo?

Kot član Sveta knjige boste vsako četrtletje prejeli 82-stranski brezplačni barvni katalog, ki prinaša v udobje vašega doma bogat klubski program. V programu so zbrane za vas in vašo družino najboljše, najbolj zaželene, zanimive in aktualne knjige, glasbene in filmske izdaje, igre in igrače.

Katalog v virtualni obliki si lahko ogledate in iz njega tudi naročite na e-naslov svet-knjige@mkz.si.

2. Kaj je moja clanska dolžnost?

Kot član knjižnega kluba Svet knjige imate samo to dolžnost, da vsake tri mesece kupite vsaj eno knjigo ali kateri koli izdelek iz klubskega programa. Knjig seveda lahko kupite tudi več. Znesek nakupa ni pomemben.

3. Do kdaj moram opraviti redni nakup?

V vsakem katalogu bo na vidnem mestu objavljen datum, ki označuje rok za nakup. Ti datumi so 20. februar, 20. maj, 20. avgust, 5. november.

4. Kaj se zgodi ce do roka nakupa nicesar ne narocim?

Če do roka nakupa ne boste naročili ničesar, bo to za nas pomenilo, da ste se odločili za knjigo četrtletja. Najprej vam bomo poslali račun, v osmih dneh po plačilu pa še knjigo.
 

Komentarji

 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
 
 
KNJIGE SVET | 22.01.2015
 
Prosimo pošljite pisno odjavo na Svet knjige, Slovenska 29, 1000 Ljubljana. Odgovor boste prejeli po pošti. Lep pozdrav, Svet knjige.
bukla | 08.01.2015
 
Postopek odstopa od članstva v svetu kjnige?

Hvala.
MARINA* | 27.06.2014
 
Pozdravljeni, zanima me samo, če naročiš cenejšo poškodovano knjigo, ko pošljete ponudbo, ali to šteje kot nakup za to četrtletje ali je treba še kakšno kupiti? Hvala za vaš odgovor. Lp, Marina
INES GJERKEŠ | 10.06.2014
 
Pozdravljeni!

Zanima me kaka se lahko izpišem iz kluba.

hvala in lp
Vrba | 15.03.2014
 
Moj komentar se je skrajšal, koca ni videti, čeprav mislim, da nisem napisala 1024 znakov. Res, ne bi smela delati odstavkov. Ali se da popraviti oz. stisniti oz. odstaniti odstavke, da bi se videl konec komentarja?

LP Iv
Vrba | 15.03.2014
 
Prejela sem POSEBNO ponudbo za ZVESTE ČLANE. Knjiga mi je in mi bo vedno ljuba. Za romane res ni več časa, za priročnike in drugo literaturo, ki nas kaj novega nauči, pa vedno rada preberem in imam v svoji knjižnici, ki postaja prepolna, na policah skoraj ni več prostora. A pri knjigi me vedno lahko prepričate, da jo kupim.

A ko sem prelistala ponudbo in prihranek pri knjigi, me malo moti, ker prihranek računate na dejansko ceno knjige, ne pa na klubsko. Člani kluba tako vedno plačamo knjige po klubski ceni in je prihranek tako manjši. Morda je to malo zavajajoče. Tudi stroški pošiljanja so previsoki.

ŽE VEČKRAT sem dala pripombo, da bi lahko knjige prevzemali od Mladinske knjige v KNJIGARNAH Mladinske knjige in bi imeli lahko npr. tudi v Mariboru ZELENI kotiček, npr. v Celju RUMENI, v Kopru ORANŽNI, tako pa imate samo vi v Ljubljani MODREGA. Tako bi za člane poslali knjige, v kartonasti škatli, ko bi dostavljali knjige za Svet knjige. Mi, vsi, ki stanujemo v Kopru, na obali, pa vsi, ki se vozijo s Kr
DARJA | 16.11.2012
 
Pozdravljeni!

 Nisem sigurna, ali sem opravila nakup za to obdobje.Kje lahko to preverim ?Moja klubska št.je 4886255.Knjige četrletja si ne želim .V primeru, da nisem še ničesar pravočasno naročila, prosim da mi ne pošleteje knjige četrletja ampk bom izbrala kakške potovalni priročnik.

Prosim za odgovor.

Hvala in lp
NIVES BARLEK | 08.11.2012
 
kje lahko preverim ali sem ze opravila nakup za obračunsko obdobje?