Pogosta vprašanja in odgovori

 
Knjižni klub Svet knjige je prinesel v slovenske domove že več kot 10 milijonov knjig!

1. Kje lahko dobim katalog s ponudbo?

Kot član Sveta knjige boste vsako četrtletje prejeli 82-stranski brezplačni barvni katalog, ki prinaša v udobje vašega doma bogat klubski program. V programu so zbrane za vas in vašo družino najboljše, najbolj zaželene, zanimive in aktualne knjige, glasbene in filmske izdaje, igre in igrače.

Katalog v virtualni obliki si lahko ogledate in iz njega tudi naročite na e-naslov svet-knjige@mkz.si.

2. Kaj je moja clanska dolžnost?

Kot član knjižnega kluba Svet knjige imate samo to dolžnost, da vsake tri mesece kupite vsaj eno knjigo ali kateri koli izdelek iz klubskega programa. Knjig seveda lahko kupite tudi več. Znesek nakupa ni pomemben.

3. Do kdaj moram opraviti redni nakup?

V vsakem katalogu bo na vidnem mestu objavljen datum, ki označuje rok za nakup. Ti datumi so 20. februar, 20. maj, 20. avgust, 5. november.

4. Kaj se zgodi ce do roka nakupa nicesar ne narocim?

Če do roka nakupa ne boste naročili ničesar, bo to za nas pomenilo, da ste se odločili za knjigo četrtletja. Najprej vam bomo poslali račun, v osmih dneh po plačilu pa še knjigo.
 

Komentarji

 
Če želite oddati svoje mnenje morate biti prijavljeni.
 
 
 
DAMJANA MILOVANOVIĆ | 20.07.2016
 
Kako se odjaviti od članstva v klubu? Je še vedno samo v pisni obliki?
Methu Zalem | 02.06.2015
 
Nekako ne razumem, da v času inf. dobe še vedno vztrajate pri pisni odjavi na Svet knjige. Mladim sem prof. takšen način ni "kull", in če ni v e-obliki, tudi prijav ne bo. Tudi 2 leti članstva se jim zdi predolgo, zlasti v času, ki ga živimo. Samo v razmislek. Veliko uspešnega dela še naprej!

Hvala za dolga leta sodelovanja.
KNJIGE SVET | 22.01.2015
 
Prosimo pošljite pisno odjavo na Svet knjige, Slovenska 29, 1000 Ljubljana. Odgovor boste prejeli po pošti. Lep pozdrav, Svet knjige.
bukla | 08.01.2015
 
Postopek odstopa od članstva v svetu kjnige?

Hvala.