Spoštovane članice, spoštovani člani!

 

Pomlad je tudi naš katalog obarvala z odtenki zelene in rožnate, še posebej na straneh, kjer vam predstavljamo knjigi četrtletja in sezone in na straneh, kjer smo združili knjige o vrtnarjenju in naravi, da bi vam tako čim bolj olajšali izbiro.

Velika knjiga o zelenjavi je knjiga četrtletja, kot je še ni bilo! V enem samem priročniku boste našli bogastvo idej za vrtnarjenje, kuhanje, ustvarjanje in še kaj! S knjigo sezone Naravna lepota pa boste odkrili skrivnosti lepe in zdrave kože obraza in telesa, ki jo lahko pridobite tudi z doma narejenimi kozmetičnimi izdelki.

V branje priporočam romane, ki s seboj nosijo toploto in sončne žarke, tudi ko bo zunaj pršel pomladni dež: to so Nenavadno romanje Harolda Frya, Življenje vilinov in napeto detektivsko zgodbo Po poti zla.

Raznovrstni ponudbi priročniške in stvarne literature smo piko na i postavili z jubilejnima izdajama Plečnikove monografije in Sebičnega gena. Na željo vas, članic in članov, pa smo ponatisnili biografsko uspešnico Marija Terezija.

Pomlad je tu, uživajte v njenih barvah in na svežem zraku, v lepotah, ki nam jih ponuja narava, in v družbi dobrih knjig!
 Gregor Medved,       
Vodja Sveta knjige