0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
Klubske novice / Spoštovane članice, spoštovani člani!
 

Spoštovane članice, spoštovani člani!

 
 

 

Znate misliti logično in po ovinkih? Ste vztrajni in vas veseli reševanje ugank? V času počitnic boste lahko svoje sive celice izzvali s knjigo sezone Miselni orehi - Umski izziv ter z le nekaj vajami na dan ohranili gibek um in bistre misli, izboljšali svojo pozornost in osredotočenost ter se - zabavali"

Knjiga četrteltja Kako kaj deluje zdaj pa vam bo razkrila najbolje varovano skrivnost znanosti, namreč, da je razumevanje delovanja naprav in znanstvenih pojmov lahko pravzaprav zelo preprosto - le na pravi način jih je treba razložtiti!

Najbolj brani triler poletja v klubu bo prav gotovo svetovna uspešnica Izvor Dana Browna, za ljubitelje klasičnih detektivk sta med novostmi Umor ob bazenu Agathe Christie in komplet Sherlockovih dogodivščin Conana Doyla. Ljubiteljicam romantičnih zgodb je namenjen roman Za oženit, ki so ga kritiki označili za Prevzetnost in pristranost 21. stoletja!

Ljubiteljem angažiranega branja priporočam pretresljivi Prvi kamen ter prelomno Zgodbo človeškega telesa, ljubiteljem domače glasbe pa slikovito biografijo Slavka Avsenika.

Med številnimi priročniškimi novostmi pa naj vas opozorim na Gobe, vodnik za nabiranje in pripravo slastnih jedi s "kraljicami gozda", ki smo ga v program uvrstili na vašo željo!

Izberite svojo poeltno zgodbo in miren kotiček v senci poletne krošnje ter uživajte v branju!

Gregor Medved,       
Vodja Sveta knjige