0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
Klubske novice / Spoštovane članice, spoštovani člani!
 

Spoštovane članice, spoštovani člani!

 
 

 

»Če imate vrt in knjižnico, imate vse, kar potrebujete!«, nam s Ciceronovimi besedami sporoča Jerneja Jošar, avtorica pomladne knjige sezone Vrtnarimo z Jernejo. Kot vedno je vam, članicam in članom, na voljo po izjemno ugodni ceni, v njej pa boste našli neprecenljive nasvete za vrtnarjenje z užitkom: ekološko, dovolj lagodno in z obilnim domačim pridelkom!

S preprostimi in jasnimi navodili iz knjige četrtletja Vlaganje in konzerviranje boste lahko v tej "domači beri" uživali vse leto: sadje in zelenjava, vložena v kisu ali olju, kot omake in pomake, v smutijih in likerjih ne bodo razveseljevale le vaše družine in prijateljev, ampak jih boste lahko uporabili tudi za izvirna in srčna darila!

Ljubitelje kriminalk bodo navdušili novi naslovi iz serije Harryja Holeja, junaka Joja NesbØja, ki bo maja obiskal Slovenijo, tistim, ki prisegate na kakršno koli dobro branje, pa iskreno priporočam zanimivo biografijo ruskega skladatelja Šostakoviča Hrumenje časa Juliana Barnesa!

Med novostmi iz stvarne literature vsekakor ne smete spregledati Hararijeve Homo deus, zbirke kolumn Renate Salecl Tek na mestu pa tudi priročnika za življenje Človek, navodila za uporabo slovenskega avtorja Nare Petroviča.Veseli me, da vam v programu lahko predstavimo tudi izjemno in razkošno biografijo o velikanu slovenske narodne glasbe Lojzetu Slaku.

Da niste le ljubiteljice in ljubitelji knjig, ampak tudi strastne ugankarice in ugankarji, ste dokazali z odgovori na zimsko nagradno križanko – zato vas v pomladnem katalogu pričakuje nova nagradna križanka!

Uživajte v pomladi, na vrtu in v knjigah!

Gregor Medved,       
Vodja Sveta knjige