Dogodki v klubskih centrih

 
Koledar dogodkov v knjigarnah pa si lahko ogledate na mladinska.com/dogodki.

Prijava na obveščanje o dogodkih:

S prijavo na Obveščanje o dogodkih boste prejemali novice o prireditvah v klubskih centrih Sveta knjige in v knjigarnah Mladinske knjige.

Kliknite in izpolnite obrazec >>>   

Nataša Gliha, avtorica knjige Zeleno in varčno
Avtorica knjige Zeleno in varčno Nataša Gliha bo obiskala tudi naše klubske centre, kjer se boste z njo lahko pogovorili o knjigi ter skupaj izdelali tudi kakšen zelen in varčen pripravek za nego in dom.

Klubski center BTC Ljubljana: četrtek, 16. februar 2017 ob 18. uri in četrtek, 23. februar ob 18. uri

INFORMACIJE
 
  • Delavnica bo potekala ok. dve uri in je namenjena vsem, ki želite izvedeti, kako brez uporabe škodljivih kemičnih sredstev odstranimo trdovratne madeže, izdelamo pralni prašek, belimo perilo, naredimo domači dezodorant, milo ali kremo, odstranimo škropiva s sadja ...
  • S seboj prinesite manjšo plastično embalažo s širokim vratom (npr. plastenko od jogurta), saj boste lahko pralni prašek odnesli domov in ga preizkusili. Embalaža ne sme biti steklena.
  • Število udeležencev: največ 20 – za članice in člane Sveta knjige in Cicikluba je udeležba na tečaju brezplačna.

PRIJAVE
 
  • Na delavnico se lahko prijavite po telefonu na št.: 01 241 34 10 ali na e-naslov svet-knjige@mkz.si.
  • Prijavijo se lahko člani Sveta knjige in Cicikluba. V primeru, da želi član s seboj pripeljati družinskega člana ali prijatelja, ga mora prijaviti.
  • Število udeležencev delavnice je omejeno. Po zapolnitvi mest prijav ne sprejemamo več.

V primeru slabega vremena ali bolezni bo delavnica prestavljena.
Vse informacije dobite na www.svetknjige.si/dogodki ali v vašem klubskem centru ter na tel. št.: 01 241 34 10.

--------------------------------------------------

Obisk Tjaše Slana, avtorice knjige Presne slaščice odpade zaradi nepredvidenih razlogov. Hvala za razumevanje.

Zvezdana v živo z Brunom Šimlešo

O umetnosti ljubezni


Po uspešnicah Ljubeznoslovje in Šola življenja je v založbi Mladinska knjiga izšla nova knjiga priljubljenega hrvaškega avtorja BRUNA ŠIMLEŠE Umetnost življenja. Knjigo je posvetil svoji hčerki, da bi jo popeljal do spoznanj o ljubezni, ki ji bodo pomagala živeti polno, pristno in izpolnjeno življenje. Njegova sporočila pa so namenjena vsem nam.


Bruno Šimleša bo v pogovoru z Zvezdano Mlakar, gledališko igralko in voditeljico televizijske oddaje Zvezdana, z nami delil svoja spoznanja o ljubezni in najlepši umetnini: Življenju.


Bruno Šimleša je avtor osmih knjig s področja popularne psihologije in duhovnosti, vse bolj priljubljen na celotnem področju bivše Jugoslavije. Leta 2002 je diplomiral iz sociologije v Zagrebu, dve leti vodil oddajo Svaki dan, dobar dan na hrvaški televiziji, redno sodeluje tudi s številnimi hrvaškimi in tujimi mediji. Njegovo družbeno angažiranje potrjuje tudi nagrada VAM, ki mu jo je za pomoč onkološkim bolnikom in ozaveščanje javnosti o problematiki raka lani podelilo Žensko združenje za boj proti raku Sve za nju. Bruno je poročen in ponosni očka sedemletne hčerke.

Klubski center Maribor: torek, 21. februar ob 18. uri

Klubski center Koper: četrtek, 23. februar ob 19. uri

Klubski center Celje: torek, 28. februar ob 18. uri

Klubski center Novo mesto: četrtek, 2. marec ob 18. uri


Zvezdana v živo z Brunom Šimlešo