Dogodki v klubskih centrih

 
Koledar dogodkov v knjigarnah pa si lahko ogledate na mladinska.com/dogodki.

Prijava na obveščanje o dogodkih:

S prijavo na Obveščanje o dogodkih boste prejemali novice o prireditvah v klubskih centrih Sveta knjige in v knjigarnah Mladinske knjige.

Kliknite in izpolnite obrazec >>>   

Vrtnarimo z Jernejo

Ob prvih pomladnih opravilih na vrtu vam bo Jerneja Jošar, avtorica uspešnice Ekološko vrtnarjenje za vsakogar, ponudila veliko praktičnih napotkov za uspešno delo na vrtu.


Pravkar je pri Mladinski knjigi izšel njen novi priročnik Vrtnarimo z Jernejo, ki bo razveselil tako začetnike kot vse tiste, ki bi radi o ekološkem vrtnarjenju zvedeli še kaj več. Priročnik Vrtnarimo z Jernejo vas bo spremljal celo leto, saj ponuja nasvete za vsak mesec, od januarja do decembra.


»Kako sploh začeti? Po kateri metodi? Je pravi biodinamični način, je to morda permakultura? Bodite zvedavi in preučite vse.


Sama sem od vsakega vzela tisto, kar je meni najbližje, kar se sklada z mojim življenjskim slogom, mojo filozofijo. Pri meni ni lopatanja niti večnega okopavanja v poletnih dneh, vsakodnevnega zalivanja in pletja, ki ga pri sosedih nikoli ni konec. V tej knjigi je opisano, zakaj mi je vse to prihranjeno. Proč s strahom, da ne utegnete, ne zmorete ali da ne veste. Vrtnarjenja se bomo vsi, ki smo se tega lotili, učili do konca življenja,« spodbuja Jerneja.


O novem priročniku Jerneje Jošar Vrtnarimo z Jernejo ter postopkih in opravilih, ki bodo pripomogli k zadovoljstvu in ponosu lastnikov ekoloških vrtov, se bo z avtorico pogovarjal Matic Sever, glavni urednik revije Rože in vrt.


Lepo vabljeni!


Dom knjige Koper - četrtek, 23. marec ob 19. uri (z avtorico se bo pogovarjala Suzana Jeklic, urednica v Mladinski knjigi)

Mestna knjigarna Novo mesto - četrtek, 30 marec ob 18. uri

Priročnik Vrtnarimo z Jernejo pa lahko članice in člani Sveta knjiga le na dan prireditve dobite z dodatnim
10 % popustom, prejeli pa boste tudi 10 % BonusPLUS.Vrtnarimo z Jernejo