Odlomki

Dogodki v klubskih centrih

 
Koledar dogodkov v knjigarnah pa si lahko ogledate na mladinska.com/dogodki.

Prijava na obveščanje o dogodkih:

S prijavo na Obveščanje o dogodkih boste prejemali novice o prireditvah v klubskih centrih Sveta knjige in v knjigarnah Mladinske knjige.

Kliknite in izpolnite obrazec >>>   

Predstavitev knjige Samoumevni svet in pogovor z avtorjem

Ob izidu knjižnega prvenca Samoumevni svet se glasbenik in kolumnist Miha Blažič N’toko odpravlja na debatno turnejo po Sloveniji.

Torek, 17. januar ob 18. uri - Klubski center Novo mesto, Glavni trg 9
 

Novo mesto v novem svetu

Kaj je novega v Novem mestu? Kako se to umešča na zemljevid Slovenije? Kdo so zmagovalci in kdo poraženci ob spremembah zadnjih 25 let? Kam nas peljejo svetovni dogodki in kaj ob tem doživljajo mladi, ki bodo morali v tej prihodnosti živeti?
 

Miha Blažič N’toko bo skupaj s sogovorniki razmišljal o tem, kaj nam lokalno dogajanje pove o globalnih spremembah in kako se te kažejo v naših vsakdanjih življenjih. Pri tem mu bosta pomagala sogovornika Vesna Kelbl in Mirko Vorkapič, ki sta vsak na svoj način aktivna na lokalni sceni in kritično opazujeta dogajanje okoli sebe.

Četrtek, 19. januar ob 19. uri - Klubski center Koper, Pristaniška 5

Umetniki na prelomu

Pogovor bo tekel predvsem okoli umetnosti, njeni vlogi v času burnih političnih sprememb in o vplivu, ki ga lokalne kulturne scene vnašajo v svet. Pri tem mu bodo pomagali Irena Urbič, Anja Bajda in Luka Bevk, ki tako preko kulture kot tudi aktivizma od blizu spremljajo dogajanje na Obali. 

Lepo vabljeni!

Nataša Gliha, avtorica knjige Zeleno in varčno

Avtorica knjige Zeleno in varčno Nataša Gliha bo obiskala tudi naše klubske centre, kjer se boste z njo lahko pogovorili o knjigi ter skupaj izdelali tudi kakšen zelen in varčen pripravek za nego in dom.

Klubski center Koper: četrtek, 2. februar 2017 ob 19. uri

Klubski center Maribor: četrtek, 9. februar ob 18. uri

Klubski center BTC Ljubljana: četrtek, 16. februar 2017 ob 18. uri

--------------------------------------------------

Obisk Tjaše Slana, avtorice knjige Presne slaščice odpade zaradi nepredvidenih razlogov. Hvala za razumevanje.