0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Priročniki za odrasle  /  Kuhanje / 

KUHAJMO ZA DRUŽINO

 
 
 
KUHAJMO ZA DRUŽINO
KUHAJMO ZA DRUŽINO
DAGMAR VON CRAMM
Kataloška št.: 570440
Cena 27,96 EUR
Klubska cena: 22,35 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Recepti brez mesa za male in velike.

ZA VSO DRUŽINO … nova velika kuharica, ki zbere za mizo vse člane družine! Z veliko pisane zelenjave in svežega sadja, z energijsko bogatimi stročnicami, jedrci in semeni bodo vaši najdražji siti in zdravi vsak dan.

VESELITE SE … sezonske raznovrstnosti receptov za živopisne zelenjavne juhe, polpete za burgerje, omake za testenine za vsak letni čas, imenitne opečene kruhke in pisane pomake, prigrizke in še in še …

VSE VEGI OTROŠKE USPEŠNICE … od družinske pice, lazanje, kremnega pireja do priljubljenega mlečnega riža. Da bodo resnično vsi zadovoljni.

VSE, KAR JE treba VEDETI … o vegetarijanskih jedeh, kaj je pomembno pri brezmesni prehrani, kako najbolje izkoristimo zelenjavo in sadje, katera olja so primerna za vegetarijansko kuhinjo in zakaj so polnovredna žita tako nepogrešljiva in zdrava. 

Z veliko pisane zelenjave in svežega sadja, z energijsko bogatimi stročnicami, jedrci in semeni bodo vaši najdražji siti in zdravi vsak dan. Avtorji knjige so nanizali osnovne podatke o vegaterijanski oz. brezmesni prehrani, o tem, kako najbolje izkoristimo zelenjavo in sadje, katera olja so primerna za vegetarijansko kuhinjo in zakaj so polnovredna žita tako nepogrešljiva in zdrava. – Prevedla Marjana Samide. Barvne fotografije.

Prelistajte knjigo

    
StraniStrani
192
 
ŠirinaŠirina
215
 
VišinaVišina
270
 
DebelinaDebelina
19
 
JezikJezik
slovenski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610146834
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...