0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Književnost  /  Slovenska književnost / 

OGLEDALA

 
 
 
OGLEDALA
OGLEDALA
VESNA MILEK
Kataloška št.: 59876
Cena 24,00 EUR
Klubska cena: 19,20 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene

Vesna Milek, novinarka in publicistka, se je dosedaj izkazala v marsikaterem poklicu in mediju, tudi kot igralka. Ogledala so njena tretja knjiga.

Vesna Milek je v rubriki Dobro jutro s svojimi utrinki bralcem zaželela dobro jutro, jim z lepimi mislimi in razmišljanji zaželela lep začetek dneva. Opisuje drobne male stvari, ki nas razveselijo, razmišlja o knjigah, igrah, filmih in glasbi, ki so se je dotaknili in jo spremenili, o polni luni, nostalgiji, ljubezni, strahu, občutenju narave, o sreči in srečanjih ... In čeprav pravi, da je raje prevodnik za ljudi, ki imajo kaj povedati, se skozi njeno pisanje – če želi ali ne – razgalja tudi ona, njen okus, osebne želje. Njeno ogledalo ne odseva le drugih ljudi, ampak tudi njo samo.

»Ni dileme, ali je Vesna Milek v svojih časopisnih tekstih pisateljica ali novinarka. Ona je oboje. Zato je knjiga Ogledala dragocena. Ko ponovno beremo, kar smo prvič prebrali v Delovi imenitni rubriki Dobro jutro, beremo s svežimi očmi. Oprala jih je lepota Vesninega pogleda in njenega žlahtnega peresa. Presežek!« Manca Košir, novinarka in publicistka
VezavaVezava
Mehka
 
ŠirinaŠirina
150
 
VišinaVišina
210
 
DebelinaDebelina
20
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
33
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789617050691
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...