0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
 
 
 
ŽIVALI-VIE
ŽIVALI-VIE
Kataloška št.: 455
Cena 129,90 EUR
Klubska cena: 103,20 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
KRALJEVSKO RAZKOŠNA, NAJPOPOLNEJŠA DOSLEJ
 
Živali boste občudovali na čudovitih barvnih fotografijah, na katerih so videti kot žive. Izvedeli boste osnovne podatke o živali in kje po svetu jo najdemo. Pri vsaki živalski vrsti boste izvedeli, ali je ogrožena in kako jo zavarovati. Zanimivi opisi vam bodo podrobneje predstavili živali. Navdušile vas bodo številne zanimive podrobnosti iz živalskega sveta.
 
• več kot 5.000 osupljivih fotografij
• več kot 2.000 živalskih vrst
• 624 strani (26 x 31 cm)
 
Ali ste vedeli, da je vseh živalskih vrst približno 30 milijonov? Čeprav so se orjaški dinozavri morali umakniti mravljinčarjem in je od začetka življenja na Zemlji izginilo okoli 99 % vrst! Zagotovo niste ravnodušni ob izumiranju tigrov, medvedov in nosorogov. Avtorji knjige navajajo, da je samo med nastajanjem tega dela izginilo okoli 5000 vrst. Kaj pa osupljive nove oblike življenja, novi zanesljivi dokazi o skupnih prednikih? Novo odkrite vrste opic, slonov in kitov!?

Velika ilustrirana enciklopedija živali je najobsežnejši tovrstni vodnik tudi v svetovnem merilu, sistematično urejena in posodobljena zakladnica znanja za vse generacije! Spoznajte pobliže živalski svet v delu 70 mednarodno priznanih strokovnjakov in vrhunskih fotografov! – Glavni urednik David Burnie. Prevod in strokovna priredba: M. Lovka, S. Tome, L. Lipej, B. Kryštufek, D. Tome, B. Marčeta.
 
Obdarite s to prekrasno enciklopedijo sebe ali svoje najbližje!
 
         
IlustratorIlustrator
ILUSTRATOR NI VPISAN
 
PrevajalecPrevajalec
LOVKA MILAN
 
StraniStrani
624
 
VezavaVezava
KARTON
 
ŠirinaŠirina
265 mm
 
VišinaVišina
313 mm
 
DebelinaDebelina
40 mm
 
ZbirkaZbirka
IZVEN-POLJUDNA ZA ODRASLE
 
Stran v kataloguStran v katalogu
37
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9788611165271
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...