0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Priročniki za odrasle  /  Za izletnike in popotnike / 

SLOVENIJA-SVETOVNI POPOTNIK

 
 
 
SLOVENIJA-SVETOVNI POPOTNIK
SLOVENIJA-SVETOVNI POPOTNIK
JONATHAN BOUSFIELD
Kataloška št.: 538751
Cena 29,96 EUR
Klubska cena: 23,95 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Slovenija skozi oči Svetovnega popotnika
 
Jedrnat vodnik po Sloveniji v klasični maniri Svetovnega popotnika: pregledno, z vsemi potrebnimi informacijami, ki so zanimive tudi za nas, Slovence! Od zgodovine, naravnih in umetnostnih lepot do kulinaričnih, etnoloških in drugih posebnosti naše lepe dežele!   Prevedla Mojca Vodušek. Barvne fotografije, zemljevidi, preglednice ... 


»Ni važno, če spadate med tiste, ki iščejo mir v narodnem parku, ali pa želite aktivno sodelovati v kateri od številnih dejavnosti na prostem, vključno s smučanjem, deskanjem na snegu, jamarstvom, kajakom, raftingom ali pohodništvom, publikacija, ki jo imate pred sabo vam bo predstavila zelo zanimivo državo.« Približno tako so angleški vodnik po Sloveniji predstavili ob njegovem izidu.
Zdaj ga imamo prevedenega tudi v slovenščino in priznam, da sem z rahlim strahom preverjala, kako našo deželo vidita tako izkušena popotnika, kot sta avtorja tega vodnika. A strah je bil odveč, nad podobo naše dežele sta bila avtorja navdušena in verjamem, da bosta spodbudila tudi marsikaterega Slovenca za ogled kake od številnih znamenitosti, ki bogatijo našo deželo." Recenzija Bukla (Renate Rugelj)         
StraniStrani
254
 
ŠirinaŠirina
130
 
VišinaVišina
221
 
DebelinaDebelina
14
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
38
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610129523
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...