0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
Pomoč pri naročanju / Iskanje
 

Iskanje

 
 

Po spletnih straneh Sveta knjiga lahko iščete na tri načine:

 

1. Hitro iskanje
Hitri iskalnik se nahaja na vsaki spletni strani. S hitrim iskanjem je možno iskati knjige (video kasete, CD plošče ... ) po naslovu in avtorju. Zadostuje, če napišemo samo znani del iskalnega kriterija (npr. ime avtorja, ali besedo iz naslova).
Recimo, da želite poiskati knjigo PIKA NOGAVIČKA. V prazno okno vpišite naslov knjige in sprožite iskanje (s klikom na gumb). Če pa želite izvedeti, katere knjige avtorice PIKE NOGAVIČKE ASTRID LINDGREN imamo za prodajnih policah, v okno vpišite priimek pisateljice LINDGREN.


2. Napredno iskanje
Pri naprednem iskanju imamo na voljo več iskalnih kriterijev s katerimi lahko natančneje določimo kriterij iskanja. Izdelek, ki vas zanima lahko iščete po kataloški številki, ean kodi, naslovu, avtorju, ceni, kategoriji (knjige, igrače ... ) in podkategoriji (književnost, priročniki za odrasle ... ). Za uspešno iskanje ni potrebno izpolniti vseh polj. Lahko iščete samo po enem izmed zgoraj navedenih kriterijev, ali pa uporabite kombinacijo več njih. Več polj ko izpolnimo, natančnejše je naše iskanje. Če izdelka ne najdete, poskusite s kakšnim pogojem (poljem) manj!

 

3. Iskanje po drevesu
Iskanje po drevesu je namenjeno iskanju po prodajnih policah, ki so urejene po tematiki ter pregledovanju vsebin posameznih tematik in njihovih nadaljnih delitev. Če želite poiskati izdelke z določeno tematiko, se sprehodite po drevesu in poiščite oddelek oziroma izdelke glede na tematiko. Spletna stran vam bo pokazala police z različno tematiko. Nekatere od njih so razdeljene na podzvrsti, ki vam omogočajo natančnejšo opredelitev iskanih izdelkov.