0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Književnost  /  Žepnice / 

STOLETNIK,KI JE ZLEZEL SKOZI OKNO-ŽEPNICA

 
 
 
STOLETNIK,KI JE ZLEZEL SKOZI OKNO-ŽEPNICA
STOLETNIK,KI JE ZLEZEL SKOZI OKNO-ŽEPNICA
JONAS JONASSON
Kataloška št.: 539007
Cena 15,99 EUR
Klubska cena: 12,75 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
V domu za ostarele je vse pripravljeno za praznovanje Allanovega 100. rojstnega dneva, zbrani so gostje, mediji in župan s slavnostnim govorom. Allan pa tik pred zdajci pobegne skozi okno, z nekaj fičniki v žepu si kupi avtobusno vozovnico, do koder pač gre, vmes pa ukrade še kovček nekemu sumljivemu mladeniču, ki ga poprosi, naj malo popazi nanj. Izkaže pa se, da je v kovčku ogromno denarja ...

Tako se začne izjemno potovanje stoletnika in avanture, polne napetosti in nevarnosti. A ta pot se ne dogaja le v sedanjosti, ampak tudi v Allanovi preteklosti, saj se je v svojem dolgem življenju znašel na prizorišču skoraj vseh najpomembnejših zgodovinskih dogodkov 20. stoletja.

Knjižni prvenec Jonasa Jonassona, ki si je prej služil kruh kot novinar, je takoj po izidu zbudil zanimanje največjih svetovnih založb, kritikov, predvsem pa bralcev. Mednje spadajo tudi oboževalci Arta Paasilinne. Stoletnik pa je očitno tudi izjemno privlačen za film, saj se v romanu srečajo prizemljenost Forresta Gumpa, optimizem filma Življenje je lepo, čudež starosti iz Nenavadnega primera Benjamina Buttona in prigode barona Münchhausna.


Prelistajte knjigo
 
 
      
StraniStrani
482
 
ŠirinaŠirina
125
 
VišinaVišina
188
 
DebelinaDebelina
35
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
16
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610128533
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...