0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Priročniki za odrasle  /  Kuhanje / 

SUPERHRANA-HRANA IN ZDRAVILO PRIHODNOSTI

 
 
 
SUPERHRANA-HRANA IN ZDRAVILO PRIHODNOSTI
SUPERHRANA-HRANA IN ZDRAVILO PRIHODNOSTI
Kataloška št.: 542050
Klubska cena: 29,51 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Trditve in dejstva v knjigi temeljijo na znanstveni osnovi in bralca prepričajo o nepogrešljivem pomenu superhrane za uravnoteženo in zdravo prehrano, dobro počutje, lepoto in spremembo prehranjevalnih navad ter življenjskega sloga.

David Wolfe superhrano opisuje kot skupno poimenovanje za izvrstna živila, ki so jih odkrile najpomembnejše civilizacije sveta. Njihovi učinki so močni in številni, njihova uporaba pa preprosta, saj so primerna za najrazličnejše telesne tipe in načine presnove. Njegov cilj je, da bi imel vsak prebivalec našega planeta možnost uživanja surovih živil, superhrane, superzelišč in najboljše čokolade na svetu. Prizadeva si tudi, da zdrav način življenja postane preprostejši in zabavnejši kot kadar koli doslej.

Na več kot tristo straneh, opremljenih s slikami in ilustracijami, boste našli ogromno uporabnih podatkov, nasvetov, zanimivosti in receptov.


Avtor David Wolfe je soustanovitelj spletne revije http://thebestdayever.com/ in predsednik fundacije sajenja sadnih dreves (The Fruit Tree Planting Foundation), ki si prizadeva, da bi posadila 18 bilijonov sadnih dreves širom po svetu. Wolfe se že več kot 20 let posveča raziskovanju človeškega telesa in išče ter razkriva načine za ohranjanje zdravja, lepote in splošnega dobrega počutja. Na to temo je izdal že več knjig, npr. Eating for Beauty, The Sunfood Diet Success System, Naked Chocolate itd.

Več na: http://www.davidwolfe.com
       
ŠirinaŠirina
167
 
VišinaVišina
238
 
DebelinaDebelina
25
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789616769617
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...