0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Književnost  /  Ljubezenski romani / 

ODPELJI ME OPOLNOČI

 
 
 
ODPELJI ME OPOLNOČI
ODPELJI ME OPOLNOČI
LISA KLEYPAS
Kataloška št.: 550863
Cena 29,95 EUR
Klubska cena: 23,95 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Strasti in ljubezni družine Hataway
Romantična ljubezenska serija Hataway se dogaja v času viktorijanske Anglije sredi 19. stoletja. Nepozabne zgodbe z izjemnimi, globoko čustvenimi liki vas bodo dobesedno prestavile v čas, ko so ženske visokega stanu brez korzeta v javnosti veljale za nespodobne in so bile po 25. letu že stare device ...

Ko brat Amelie Hathaway spet izgine za nekaj dni, se zaskrbljena Amelia odloči, da ga bo našla v londonskih igralnicah in javnih hišah ... Ker pa se za damo ne spodobi, da sama postopa po nočnem Londonu, ji pri tem pomaga postavni in skrivnostni Cam Rohan z romskimi koreninami. In ko jo povabi na nočno ježo, pomisli, da bi morala vsaka ženska vsaj enkrat v življenju doživeti noč pustolovščin – sebičnih, nebrzdanih in lahkomiselnih užitkov ... Tega vse do tedaj ni razumela, zdaj pa jo Camove zlato-rjave oči vabijo v globine ljubezni in tolmune strasti! - Prevedla Neža Kralj.

Lisa Kleypas je avtorica več kot 45 ljubezenskih romanov, ki so bili objavljeni v več kot 14 jezikih. Po diplomi iz politologije je že pri rosnih 21. letih objavila svoj prvi roman. Danes so njeni zgodovinski in sodobni ljubezenski romani na vrhu prodajnih uspešnic New York Timesa in Publishers Weeklyja. Za svoje romane je prejela več kot 12 nagrad in priznanj, med temi kar 6 nagrad RITA.
 
Milijoni prodanih knjig po vsem svetu in na vrhu lestvic New York Timesa in Publishers Weekleyja – Lisa Kleypas bo zdaj navuševala tudi v vašem knjižnem klubu!

Lisa Kleypas, mojstrica zgodovinskih romanc, avtorica z resničnim talentom! Publisher Weekly

Namesto, da bi knjigo požrla s svetlobno hitrostjo, sem si za Odpelji me opolnoči vzela čas in v njej uživala, kar se je izkazalo za pravilno odločitev. Cam Rohan je namreč kot fina, dragocena temna čokolada, eksotično dekadentna in pregrešno okusna ... goodreads.com  

Prelistajte knjigo
 
 
      
ŠirinaŠirina
150
 
VišinaVišina
208
 
DebelinaDebelina
30
 
JezikJezik
slovenski
 
SerijaSerija
SERIJA HATHAWAY
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610135456
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...