0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Priročniki za odrasle  /  Osebna rast / 

RAZMIŠLJANJA O ŽIVLJENJU

 
 
 
RAZMIŠLJANJA O ŽIVLJENJU
RAZMIŠLJANJA O ŽIVLJENJU
VLASTA NUSSDORFER
Kataloška št.: 500546
Cena 19,95 EUR
Klubska cena: 15,95 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Spregovorite! Povejte, kaj vse skrivajo ljudje!

V tej knjigi, nadaljevanju razmišljanj iz Abecede, odpira avtorica nove teme in nas spodbuja, da o njih razmišljamo tudi sami. V njih je strnila svoje izkušnje z ljudmi, ki jim v življenju ni bilo prizanešeno. Razmišljanja je podkrepila z modrostmi in duhovnimi načeli mislecev, ki jim velja prisluhniti. Prepoznajmo v njih priložnost za zorenje in razumevanje sveta in sebe v njem. – Uvodne besede so napisali Tomaž Iskra, Toni Tovornik in Vinko Vasle.

Vlasta Nussdorfer je višja državna tožilka in ena od desetih najvplivnejših pravnikov v državi. Je pobudnica ustanovitve in predsednica društva Beli obroč, ki je del široke mreže društev za pomoč žrtvam kaznivih dejanj v Evropi in avtorica šestih knjig. Za svoje delo je prejela več priznanj, izbrana je bila za Izjemno osebnost l. 2007, večkrat je bila nominirana za Slovenko leta, l. 2009 je postala predsednica Kluba Janinih Slovenk ... Je strastna bralka in zvesta članica Sveta knjige.


»... ne gre le za prižiganje luči v odrinjenem in temačnem delu našega sicer navidezno sončnega sveta ... – gre predvsem za odkrivanje poti ...« (Toni Tovornik)
StraniStrani
187
 
VezavaVezava
Spiralna
 
ŠirinaŠirina
145 mm
 
VišinaVišina
205 mm
 
DebelinaDebelina
107 mm
 
JezikJezik
slovenski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610110095
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...