Info
Oddelki
0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Knjige za mladino in otroke  /  Za otroke / 

ČUDEŽNI VRT

 
 
 
ČUDEŽNI VRT
ČUDEŽNI VRT
JANEZ BITENC
Kataloška št.: 500603
Cena 34,99 EUR
Klubska cena: 27,95 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene

Izšla je osma, dopolnjena in razširjena izdaja uspešnice (doslej prodanih 30 tisoč izvodov) ČUDEŽNI VRT. Najnovejša izdaja je dopolnjena z 32 stranmi del Kajetana Koviča, ki jih je ilustrirala Jelka Reichman: poleg celotne slikanice Pajacek in punčka, so tu še odlomki iz del Moj prijatelj Piki Jakob, Maček Muri in Zlata ladja. Uvrstitev teh del v prvotno izdajo žal ni bila mogoča zaradi objektivnih razlogov, z najnovejšo izdajo pa je zgodba te antologije končno zaokrožena.

Zgodbe in pesmi s podobami Jelke Reichman
Jelka Reichman nam že več kot štirideset let odpira vrata v svet čudežnega. Njeni vedri in ljubki otroški obrazi ter prikupni živalski liki so se priljubili tako otrokom kot staršem. V vrtu, v katerem drevesa ne nehajo cveteti, odrašča zdaj že tretja generacija. Razkošen kos tega vrta najdete v tej knjigi. V njej boste občudovali podobe iz najlepših slovenskih slikanic, kot so Šivilja in škarjice, Miškolin, Pisani klobuček, Medvedki sladkosnedki, Lonček na pike ...,  stvaritve samih priljubljenih avtorjev za otroke pri nas. – Ilustrirala Jelka Reichman. Spremni besedi Anja Štefan in Judita Krivec Dragan. 4+


Nasvet strokovnjakinje

PODOBE, KI NAS OČARAJO ZA VEDNO
Ob listanju slikanic se učimo opazovati svet okoli nas; medtem ko spoznavamo črke, odkrivamo tudi posebno likovno govorico ... , še več, podobe, ki v mladosti spodbujajo našo domišljijo in nam odpirajo vrata v sanje, nas očarajo za zmeraj, tudi če jih dolga leta potem hrani le še naša podzavest. Ko prebiramo pravljice svojm otrokom in vnukom, te kot spomini iz daljave privrejo na dan in nam znova odprejo oči, da vidimo in se, kot nekoč davno, znamo čuditi svetu, v katerem živimo in ki premore veliko lepega. Judita Krivec Dragan (iz spremne besede h knjigi Čudežni vrt)


Prelistajte knjigo:

    
       
StraniStrani
270
 
VezavaVezava
Italijanska
 
ŠirinaŠirina
210 mm
 
VišinaVišina
267 mm
 
DebelinaDebelina
27 mm
 
ZbirkaZbirka
SONČNICA MK
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
61
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610110316
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...