0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Priročniki za odrasle  /  Za zdravje in dobro počutje / 

RAZUMEVANJE ALERGIJE NA HRANO IN PREHRANSKE INTOLERANCE

 
 
 
RAZUMEVANJE ALERGIJE NA HRANO IN PREHRANSKE INTOLERANCE
RAZUMEVANJE ALERGIJE NA HRANO IN PREHRANSKE INTOLERANCE
Kataloška št.: 558635
Cena 22,70 EUR
Klubska cena: 18,16 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Za ohranitev zdravja in dobrega počutja!
Okrog 90 % primerov alergij povzroči samo 8 živil: mleko, soja, jajca, pšenica, arašidi, oreški, ribe ter raki in školjke.

V vodniku za samopomoč boste našli najznačilnejše znake in odzive, s katerimi boste lažje prepoznali sprožilce alergije ali intolerance, vse o samoocenjevanju in preizkusih za preverjanje resnosti odziva, nasvete za obvladovanje prehranske občutljivosti s spremenjeno prehrano ter preverjanje hrane v trgovini in restavraciji, taktike spopadanja z laktozno intoleranco, celiakijo, alergijo na arašide, fruktozno intoleranco in druge pogoste težave ter podatke o najnovejših dosežkih medicinske znanosti ter sodobne nasvete za ohranitev zdravja in dobrega počutja. – Prevedla Mojca Seliškar.

Prehranska intoleranca je ponavljajoč negativen odziv na hrano, ki ni neposredna posledica imunskega sistema.
Alergija na hrano je ponavljajoč negativen odziv na hrano, ki nastane zaradi odziva imunskega sistema na protein v hrani.  
PrevajalecPrevajalec
SELIŠKAR MOJCA
 
StraniStrani
294
 
ŠirinaŠirina
143
 
VišinaVišina
231
 
DebelinaDebelina
16
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789612291235
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...