0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Priročniki za odrasle  /  Za zdravje in dobro počutje / 

AVTOGENI TRENING S CD

 
 
 
AVTOGENI TRENING S CD
AVTOGENI TRENING S CD
DELIA GRASBERGER
Kataloška št.: 564567
Cena 24,94 EUR
Klubska cena: 19,95 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Avtogeni trening je prava klasika med tehnikami sproščanja. Zaradi preprostega načina učenja tehnike in vsestranske uporabnosti je primeren za prav vsakogar. Ko avtogeni trening enkrat dobro obvladamo, ga lahko uporabimo kot učinkovito orodje za vse, kar želimo spremeniti v svojem življenju: odpravljanje velikih in malih telesnih tegob, zoperstavljanje stresu, povečanje ustvarjalnosti ali uspešno izpolnjevanje zastavljenih ciljev.

V knjigi so pregledi in programi vaj in še veliko več! Na zgoščenki so štiri sklenjene vaje za različne priložnosti oziroma potrebe. Preden se lotite sedemtedenskega programa, opisanega v knjigi, se temeljito posvetite osnovni vaji za obvladovanje stresa.

Delia Grasberger, rojena v Berlinu, je specialistka za nevrologijo in psihiatrijo. Od leta 1989 živi v Münchnu, kjer se je dodatno specializirala na področju psihoterapevtske medicine in delala na Kliniki za dinamično psihoterapijo, dokler ni leta 1993 odprla zasebne ordinacije. Je članica Nemškega združenja za zdravniško hipnozo in avtogeni trening (DGÄHAT) in to metodo že vrsto let uspešno uporablja na sebi in svojih bolnikih.   

Prelistajte knjigo

             
StraniStrani
80
 
ŠirinaŠirina
165
 
VišinaVišina
200
 
DebelinaDebelina
7
 
JezikJezik
slovenski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610143390
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...