0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Književnost  /  Ljubezenski romani / 

NAJLJUBŠI SOVRAŽNIK

 
 
 
NAJLJUBŠI SOVRAŽNIK
NAJLJUBŠI SOVRAŽNIK
MAYA BANKS
Kataloška št.: 570234
Cena 32,96 EUR
Klubska cena: 26,36 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Nova serija priljubljene pisateljice  Maye Banks

Ljubezen, močnejša od sovraštva!

Kralj Aleksander se je odločil: dolgoletno vojno in sovraštvo med klanoma Montgomery in Armstrong bo pomirila poroka med Graemom Montgomeryjem in Eveline, hčerjo poglavarja Armstrongov. Ne eni ne drugi se z odločitvijo ne strinjajo, a vedo, da se kralju ne smejo upirati. Greame se z bratom odpravi iskat nevesto k sovražnemu klanu, čeprav je, sodeč p o govoricah, nora in tudi neprimerna za mater njegovih otrok. Ko pa se postavni Škot prvič zagleda v njene modre oči, spozna, da se v krhki in nenavadni Eveline, ki ne govori, skriva več, kot kdorkoli sluti ali ve ...  – Prevedla Neža Kralj.

Najlepše pri pisateljskem poklicu je, da spoznaš toliko čudovitih bralk, ki so, tako kot sem sama, zaljubljene v ljubezenske romane. Bralke romantične literature smo strastne in zavzete. Ljubimo knjige in srečne konce, predvsem pa uživamo, ko se o naših najljubših knjigah in likih pogovarjamo z vsemi, ki čutijo enako. Naravnost obožujem svoje delo in sem hvaležna vsem tistim, ki so mi s tem, da so brali moje knjige, pomagali, da sem postala pisateljica. Hvala vam! Z ljubeznijo, Maya

Odlomek iz knjige

Potem ko je tiho obležala v njegovem tesnem objemu, jo je božal po hrbtu in miril njene drhtljaje. Še nikoli ni čutil takšnega telesnega in duševnega miru. Še nikoli ni našel takšne utehe z žensko, ki ni bila samo toplo in voljno telo. Še v sanjah ni pričakoval, da bo vse to doživel z nevesto, ki mu je bila vsiljena. Toda ko je ošinil njeno zlatolaso glavo, si česa drugega sploh ni mogel predstavljati. Niti razmišljati ni hotel o tem, da bi lahko živel brez nje.
          

           
StraniStrani
396
 
ŠirinaŠirina
150
 
VišinaVišina
207
 
DebelinaDebelina
30
 
JezikJezik
slovenski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610142874
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...