0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Književnost  /  Ljubezenski romani / 

NAJLJUBŠI OSVAJALEC

 
 
 
NAJLJUBŠI OSVAJALEC
NAJLJUBŠI OSVAJALEC
MAYA BANKS
Kataloška št.: 572198
Cena 32,96 EUR
Klubska cena: 26,36 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene

Genevieve McInnis je pred letom ugrabil Ian McHugh, ko je bila na poti k svojemu zaročencu. Pobil je njeno spremstvo, njo pa zaprl in mučil v svoji trdnjavi. Ko ga premaga Bowen Montgomery, se Genevieve kljub zlomljenemu duhu trpljenju, ki ga je morala prestati, zavzame za ljudi, ki so živeli v klanu njenega mrtvega mučitelja. Njeni starši mislijo, da je mrtva, zato Bowena prosi, naj jo le varno spravi do najbližjega samostana, čeprav prav novi gospodar v njej prebudi čutnost in upanje, da bo nekoč lahko znova ljubila brez strahu. Tudi Bowen ni ravnodušen do nenavadne in lepe ženske, ki ga z neomajno odločnostjo povsem očara ... – Prevedla Neža Kralj.

Odlomek iz knjige

»Nikar!« je ugovarjal. »Ne skrivaj se pred mano, Genevieve. Nikoli se ne obračaj stran od mene! Moraš vedeti, da me brazgotina na tvojem obrazu sploh ne moti!«

Pogoltnila je slino in začutil je, da trepeta. Njen upajoči pogled ga je zadel v živo. To je bila ženska, ki si ni drznila več upati. Doživljala je razočaranje za razočaranjem, dokler ni povsem izgubila vere, da bo kdaj drugače. Zdaj pa ga je gledala in se spraševala, ali spet lahko upa.

»Pridi!« ji je šepnil. »Greva v posteljo. Nocoj ti bo toplo in prijetno.«

ŠirinaŠirina
148
 
VišinaVišina
207
 
DebelinaDebelina
29
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
18
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610142881
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...