0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Priročniki za odrasle  /  Osebna rast / 

KAKO MI JE SKRIVNOST SPREMENILA ŽIVLJENJE

 
 
 
KAKO MI JE SKRIVNOST SPREMENILA ŽIVLJENJE
KAKO MI JE SKRIVNOST SPREMENILA ŽIVLJENJE
RHONDA BYRNE
Kataloška št.: 575670
Cena 29,99 EUR
Klubska cena: 23,95 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Svetovni fenomen, ki je spremenil milijone življenj!

Vse od prve izdaje pred desetletjem je uspešnica Skrivnost avtorice Rhonde Byrne navdihnila nešteto bralcev, ki so javnosti zaupali resnične zgodbe o tem, kako se je njihovo življenje čudežno obrnilo na bolje.

Knjiga Kako mi je Skrivnost spremenila življenje predstavlja zbirko najmočnejših, najprisrčnejših in najbolj poživljajočih zgodb v nadvse navdihujoči zbirki. Vsaka zgodba je pristna pripoved o poti, ki vodi do uspeha na vseh področjih življenja, naj gre za denar, zdravje, zvezo, odnose, ljubezen, družino, kariero in še veliko več. Ljudje v tej knjigi vedno znova pričajo o tem, da nihče ni prikrajšan za svoje sanjsko življenje.

Rhonda Byrne je ustvarila Skrivnost, dokumentarni film, ki je leta 2006 preplavil svet in spremenil na milijone življenj ter zanetil svetovno gibanje. Še istega leta je izdala knjigo Skrivnost, ki so jo prevedli v več kot petdeset jezikov in je še danes ena najdlje prodajanih uspešnic v tem stoletju. Napisala je še tri knjige, in sicer Moč leta 2010, Čarobnost leta 2012 in Junak leta 2013. 

Rad bi se zahvalil Rhondi in Vesolju za vse blagoslove v tem življenju, ne samo za materialne, temveč tudi za neotipljive, čustvene in duhovne. Darrell B., Singapur

Prelistajte knjigo

         
StraniStrani
264
 
ŠirinaŠirina
150
 
VišinaVišina
183
 
DebelinaDebelina
27
 
JezikJezik
slovenski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610146247
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...