0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Priročniki za odrasle  /  Osebna rast / 

LJUBEZEN PO LJUBEZNI

 
 
 
LJUBEZEN PO LJUBEZNI
LJUBEZEN PO LJUBEZNI
VERONIKA PODGORŠEK
Kataloška št.: 578955
Cena 24,99 EUR
Klubska cena: 19,95 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Vse o razhajanju, pravnih postopkih, otrocih, sostarševanju in odnosu v končanem in novem partnerstvu

Ločitev je stvarnost današnjega časa in s tem, da jo tabuiziramo, ljudem, ki v svojem partnerstvu trpijo, nalagamo še težje breme. Ko se človek znajde v tem čustvenem breznu, namreč potrebuje oporo in razumevanje, zlasti pa praktične nasvete, kam se lahko obrne, kako lahko kaj uredi in kako naj si kaj olajša.

In prav to ponuja knjiga Ljubezen po ljubezni priznane psihoterapevtke dr. Veronike Podgoršek, ki je pri pisanju sodelovala z družinskimi odvetniki, socialnimi delavci in policisti. Nastal je priročnik, ki obravnava vse vidike partnerskega razhajanja, od odločitve za razhod pa do novega čustvenega povezovanja, ko je razveza že za nami. Pomagala bo tako poročenim kot zunajzakonskim partnerjem, in prav zaradi celostnega, praktičnega, poljudnega in obenem na izkušnjah utemeljenega pristopa gre za knjigo, kakršne pri nas še ni bilo.

Dr. Veronika Podgoršek je terapevtka, specializirana za partnersko in družinsko terapijo, pa tudi kolumnistka, predavateljica in pogosta gostja v medijih ter na specializiranih kongresih in seminarjih. Je poročena in ima tri hčerke ter sina. To je njena četrta knjiga. 

Prelistajte knjigo

    


Dogodek Moj dan
 
StraniStrani
280
 
VezavaVezava
Integralna
 
ŠirinaŠirina
170
 
VišinaVišina
242
 
DebelinaDebelina
18
 
JezikJezik
slovenski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610151449
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...