0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Književnost  /  Ljubezenski romani / 

ZVEZDA VEČERA

 
 
 
ZVEZDA VEČERA
ZVEZDA VEČERA
SUSAN ELIZABETH PHILLIPS
Kataloška št.: 580308
Cena 34,99 EUR
Klubska cena: 27,95 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Piper Dove si želi postati najboljša zasebna detektivka v Chicagu. Prva naloga? Neopazno mora slediti nekdanjemu zvezdniku moštva Chicago Stars Cooperju Grahamu. Vendar jo ta hitro razkrinka in zaposli, da pod drobnogled vzame uslužbence v njegovem nočnem klubu. Legendarni športnik je vedno navajen dobiti tisto, kar hoče, in nič ne podžge bolj njegove tekmovalnosti kot dekle, ki mu hoče na vsak način dokazati, da je enako žilava kot on. Piper kmalu odkrije, da je Cooper v nevarnosti, zato sklene, da ga bo varovala, če mu je prav ali ne, in počasi spoznava, da fant sploh ni napačen … Susan Elizabeth Phillips je večkrat nagrajena in prodajno nadvse uspešna ameriška pisateljica. Z ljubezenskimi romani, ki so polni nepričakovanih zapletov, že leta navdušuje milijone bralk po vsem svetu. Njen zaščitni znak so zabavne pripovedi z duhovitimi dialogi in junaki, ki se bralkam usedejo v srce. Ime Susan Elizabeth Philips na platnicah jamči, da se v notranjosti skriva čudovita ljubezenska zgodba. ...

“Življenje je prekratko, da bi brali depresivne zgodbe.” Susan Elizabeth Phillips

»Znam poskrbeti zase.«
Ni hotela odnehati. »In če bi kdo imel pištolo? Kaj bi naredil?« Vzravnala se je in s prsmi se ga je po nesreči dotaknila.
Še bolj se je privzignil in nagnil proti njej. »Boljše je vprašanje, kaj bi naredila ti.«
»Jaz sem izurjena za to! Ti nisi.«
»Ti si samo ...« Zarenčal je. »Samo za zgago si.« Brez svarila jo je pritegnil k sebi, spustil glavo in ustnice pritisnil na njene.
Bila je tako osupla, da je odprla usta, ki si jih je takoj prisvojil.
Njegov poljub jo je napadel. Prevzel. Bil je silovit in lačen. Z roko je zdrsnil po razparanem šivu na njenem boku. Dotaknil se je njene gole kože, s prsti, vročimi kot plameni. Sleherna celica v njenem telesu je oživela. Popolnoma se je prebudila. Kot bi na strehi kurnika pel petelin in bi sonce bilo že visoko na nebu.


Prelistajte knjigo

           
StraniStrani
408
 
VezavaVezava
Italijanska
 
ŠirinaŠirina
148
 
VišinaVišina
207
 
DebelinaDebelina
30
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
15
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610152200
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...