0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Književnost  /  Ljubezenski romani / 

VOJVODI PO VOLJI

 
 
 
VOJVODI PO VOLJI
VOJVODI PO VOLJI
ANNA HARRINGTON
Kataloška št.: 582452
Cena 32,99 EUR
Klubska cena: 26,36 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Miranda Hodgkins si od nekdaj želi le eno – da bi se poročila z Robertom Carlislom. In na lepem ne zdrži več. Na maškaradi pri Carlislovih se drzno odtihotapi v Robertovo sobo, odločena, da ga bo zapeljala. Znajde se v čvrstem objemu moškega, ki ga obožuje, in njegov poljub je tako strasten, da ji vzame sapo. Toda ko snameta maski, Miranda zgroženo ugotovi, da se je znašla v postelji Robertovega brata Sebastiana, vojvode Trentskega. Kaj zdaj.

Anna Harrington je ameriška pisateljica, ki se je nad zgodovinskimi ljubezenskimi romani navdušila, ko je v Veliki Britaniji študirala književnost in dramaturgijo. Takrat je brala dela romantičnih pesnikov in Jane Austen ter raziskovala angleško podeželje. Poleg tega da snuje vedno nove zgodbe o očarljivih plemičih in pogumnih junakinjah, rada potuje in pomaga v dobrodelnih organizacijah. 
 

Romance v novi seriji Carlislovi, ki govori o postavnih bratih Carlisle, bo očarala bralke romantične literature, saj je s prav to knjigo avtorica segla na vrh prodajnih lestvic Barnesa&Nobla, prejela pa je tudi žanrske nagrade in odlične kritike bralcev in kritikov.


      
PrevajalecPrevajalec
NEŽA KRALJ
 
StraniStrani
270
 
VezavaVezava
Italijanska
 
ŠirinaŠirina
147
 
VišinaVišina
207
 
DebelinaDebelina
24
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
12
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610153993
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...