0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Književnost  /  Ljubezenski romani / 

VOJVODI PO VOLJI

 
 
 
VOJVODI PO VOLJI
VOJVODI PO VOLJI
HARRINGTON ANNA
Kataloška št.: 582452
Cena 32,99 EUR
Klubska cena: 26,36 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Miranda Hodgkins si od nekdaj želi le eno – da bi se poročila z Robertom Carlislom. In na lepem ne zdrži več. Na maškaradi pri Carlislovih se drzno odtihotapi v Robertovo sobo, odločena, da ga bo zapeljala. Znajde se v čvrstem objemu moškega, ki ga obožuje, in njegov poljub je tako strasten, da ji vzame sapo. Toda ko snameta maski, Miranda zgroženo ugotovi, da se je znašla v postelji Robertovega brata Sebastiana, vojvode Trentskega. Kaj zdaj.

Anna Harrington je ameriška pisateljica, ki se je nad zgodovinskimi ljubezenskimi romani navdušila, ko je v Veliki Britaniji študirala književnost in dramaturgijo. Takrat je brala dela romantičnih pesnikov in Jane Austen ter raziskovala angleško podeželje. Poleg tega da snuje vedno nove zgodbe o očarljivih plemičih in pogumnih junakinjah, rada potuje in pomaga v dobrodelnih organizacijah. 
 

Romance v novi seriji Carlislovi, ki govori o postavnih bratih Carlisle, bo očarala bralke romantične literature, saj je s prav to knjigo avtorica segla na vrh prodajnih lestvic Barnesa&Nobla, prejela pa je tudi žanrske nagrade in odlične kritike bralcev in kritikov.


      
IlustratorIlustrator
ILUSTRATOR NI VPISAN
 
PrevajalecPrevajalec
KRALJ NEŽA
 
StraniStrani
270
 
VezavaVezava
KARTON
 
ŠirinaŠirina
147
 
VišinaVišina
207
 
DebelinaDebelina
24
 
ZbirkaZbirka
ODDIH
 
Stran v kataloguStran v katalogu
15
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610153993
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...