0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
BONUS PLUS  /  Novosti z bonusom / 

VSI TI BREZUPNO OBUPNI OTROCI 3

 
 
 
VSI TI BREZUPNO OBUPNI OTROCI 3
VSI TI BREZUPNO OBUPNI OTROCI 3
DAVID WALLIAMS
Bonus PLUS
Kataloška št.: 583732
Klubska cena: 22,98 EUR
10% Bonus PLUS
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Nova knjiga avtorja uspešnic Babica barabica, Mihec milijarder, Zlobna zobarka …

Deset novih še bolj nagravžno slastnih zgodb o obupnih pamžih pisatelja št. 1 za otroke in mladino, Davida Walliamsa, in z izvrstnimi ilustracijami Tonyja Rossa! Če ste mislili, da vas ne more nič več presenetiti, se pošteno motite. Ob tej knjigi ste v resni nevarnosti, da vam: a) poči trebuh od smeha, b) da se od smeha polulate. Branje na lastno odgovornost!

David Walliams
Razvpiti britanski komik in pisatelj David Walliams je najbolj priljubljen avtor za otroke v Angliji ta hip in tudi član komisije Britain's Got talent.

Prodal je več kot 12,5 milijona izvodov svojih knjig, ki so jih prevedli že v 46 jezikov. Njegov literarni slog primerjajo s slogom Roalda Dahla.

Nagrado knjiga leta za otroke (Specsavers National Book) je prejel leta 2012 za knjigo Ratburger (še ni prevedena), leta 2013 za Zlobno zobarko, leta 2014 za Tiransko teto (za to knjigo je prejel tudi nagrado zvočna knjiga leta).

Njegove knjige so zasidrane v vrhove mednarodnih knjižnih lestvic. Z nabritim humorjem, iskrivimi domislicami in zabavnimi ilustracijami so na mah osvojile tudi slovenske bralce.
PrevajalecPrevajalec
MILAN DEKLEVA
 
VezavaVezava
Italijanska
 
ŠirinaŠirina
151
 
VišinaVišina
208
 
DebelinaDebelina
25
 
JezikJezik
slovenski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610154211
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...