0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Knjige za mladino in otroke  /  Za otroke / 

VSI TI BREZUPNO OBUPNI OTROCI 3

 
 
 
VSI TI BREZUPNO OBUPNI OTROCI 3
VSI TI BREZUPNO OBUPNI OTROCI 3
DAVID WALLIAMS
Kataloška št.: 583732
Cena 22,98 EUR
Klubska cena: 18,35 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene

Spoznajte trapaste trojčke in še 12 tako porednih, nemogočih, sebičnih, važnih in celo tiranskih otrok, da se vam bo kar zavrtelo v glavi! A ker za vsako ritko ena pal’ca raste, ima vsaka zgodba tudi zaključek, v katerem se otrokom povrne vse, kar so naredili: bahavi Benjamin se kar razpoči, trapaste trojčke in togotno Tino zapustijo starši, tiransko Tino v red spravi super varuška, sebično Severino pa skozi sifon potegne v kanalizacijo! Bljak! Pazite: knjiga morda ni primerna za odrasle bralce! – Ilustriral Tony Ross. Prevedel Milan Dekleva. 6+

David Walliams
Razvpiti britanski komik in pisatelj David Walliams je najbolj priljubljen avtor za otroke v Angliji ta hip in tudi član komisije Britain's Got talent.

Prodal je več kot 12,5 milijona izvodov svojih knjig, ki so jih prevedli že v 46 jezikov. Njegov literarni slog primerjajo s slogom Roalda Dahla.

Nagrado knjiga leta za otroke (Specsavers National Book) je prejel leta 2012 za knjigo Ratburger (še ni prevedena), leta 2013 za Zlobno zobarko, leta 2014 za Tiransko teto (za to knjigo je prejel tudi nagrado zvočna knjiga leta).

Njegove knjige so zasidrane v vrhove mednarodnih knjižnih lestvic. Z nabritim humorjem, iskrivimi domislicami in zabavnimi ilustracijami so na mah osvojile tudi slovenske bralce. 

Prelistajte knjigo

            
PrevajalecPrevajalec
MILAN DEKLEVA
 
StraniStrani
284
 
VezavaVezava
Italijanska
 
ŠirinaŠirina
151
 
VišinaVišina
208
 
DebelinaDebelina
25
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
53
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610154211
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...