0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
BONUS PLUS  /  Novosti z bonusom / 

ATI V ZAGATI

 
 
 
ATI V ZAGATI
ATI V ZAGATI
WALLIAMS DAVID
Bonus PLUS
Kataloška št.: 584763
Klubska cena: 24,99 EUR
10% Bonus PLUS
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Očetje so vseh vrst, oblik in velikosti. Lahko so visoki ali majhni, mladi ali stari, modri ali trapasti, šaljivi ali resni, glasni ali tihi. Nekateri očetje so dobri in nekateri slabi. To je zgodba o Franciju in njegovem atiju Dragu, ki ju življenje postavi pred hude preizkušnje. Neizmerno se imata rada in to jima pomaga prebroditi čisto vse težave.

Razvpiti britanski komik in pisatelj David Walliams je najbolj priljubljen in eden najbolj plodnih avtorjev za otroke v Angliji ta hip. Njegove knjige so še vedno trdno (čisto zares!) zasidrane na vrhovih mednarodnih knjižnih lestvic, prejelo so številne nagrade, za sovjega pa so ga takoj vzeli tudi slovenski bralci - osvojile so jih Babica barabica, Mihec Milijarder, Zlobna zobarka, Tiranska teta, Mišburger, Dedkov veliki pobeg in serija Vsi ti obupno obupani otroci. Vse knjige je ilustriral priljubljeni Tony Ross.


Knjigo Ati v zagati lahko naročite v prednaročilu. Predivideni izid je okrog 12. julija. Knjigo vam bomo poslali takoj po izidu in plačilu.              
IlustratorIlustrator
ROSS TONY
 
PrevajalecPrevajalec
DEKLEVA NINA
 
StraniStrani
442
 
VezavaVezava
KARTON
 
ŠirinaŠirina
150
 
VišinaVišina
208
 
DebelinaDebelina
35
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610154204
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...