0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Priročniki za odrasle  /  Priročniki za starše / 

KAM Z MULCEM PO SLOVENIJI

 
 
 
KAM Z MULCEM PO SLOVENIJI
KAM Z MULCEM PO SLOVENIJI
CICA GAJIĆ GRABOVAC
Kataloška št.: 585349
Cena 29,99 EUR
Klubska cena: 23,95 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
62 IDEJ ZA AKTIVNO PREŽIVLJANJE PROSTEGA ČASA Z DRUŽINO
Prvi priročnik avtoric priljubljenega družinskega popotniškega bloga kamzmulcem.si za aktivne družine z majhnimi otroki. V njem so zbrale 62 idej za izlete in doživetja po vsej Sloveniji, od Prekmurja do Primorja, primerne za potepanja z dojenčkom, malčkom na poganjalčku ali navdušenim pohodnikom. Doživetja, ki se jih boste z veseljem spominjali, tudi ko najmlajši odrastejo.

AKTIVNO IN V NARAVI
Vsi, ki želite čim več prostega časa preživeti z mulci aktivno in v naravi, boste v priročniku Kam z mulcem po Sloveniji našli 62 izletov in doživetij po vsej Sloveniji in za otroke vseh starosti, 10 ključnih nasvetov za kar se da sproščena potepanja, predloge za izlete v okolici in še spletne naslove, zemljevid in ostale koristne informacije, ki vam bodo pomagale najti primerno dogodivščino.

SKUPNA POTEPANJA – NAJBOLJŠA POPOTNICA
Ker so ustvarjalke bloga prepričane, da ni boljše popotnice za življenje od doživetij v naravi, spoznavanja novih krajev, raznovrstnosti in drugačnosti, vas želijo s knjigo spodbuditi, da bi se vsi skupaj večkrat odpravili ven. Ob kopici preverjenih idej in praktičnih nasvetov, ki so jih za vas zbrale strastne popotnice in mame, so lahko tudi vaši prosti popoldnevi polni sproščenih doživetij.

CICA, IVA, TINA IN URŠA
Štiri mamice, prijateljice iz gimnazijskih let in vse strastne raziskovalke sveta, so začele pred leti na blogu kamzmulcem.si zbirati in zapisovati ideje, doživetja in vtise z družinskih pustolovščin od blizu in daleč. S svojimi družinami so prečesale Slovenijo in obiskale kar 48 držav. Tako se je z leti na njihovem blogu nabrala prava zakladnica nasvetov in namigov za aktivne družine – da so veseli otroci in starši zadovoljni. 

Prelistajte knjigo

   
StraniStrani
279
 
VezavaVezava
Integralna
 
ŠirinaŠirina
168
 
VišinaVišina
245
 
DebelinaDebelina
20
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
37
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610154778
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...