0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Priročniki za odrasle  /  Osebna rast / 

IZGORELOST

 
 
 
IZGORELOST
IZGORELOST
TINA BONČINA
Kataloška št.: 585364
Cena 24,99 EUR
Klubska cena: 19,95 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Tina Bončina, doktorica medicine in psihoterapevtka, pojasnjuje, kaj je izgorelost, vseprisotna bolezen sodobnega časa. Kako nastaja? In zakaj? Kako (dolgo) jo zdravimo? Na kakšne ovire bomo naleteli? Kaj naj spremenimo? Kako izgorelost pravočasno preprečimo? Kot strokovna, skrbna in zanesljiva sogovornica nam tudi zastavlja prava vprašanja, da lahko razumemo, kaj se nam dogaja, in opremljeni z novim znanjem zaživimo drugače in bolje.

Moram. Mudi se. Ni dovolj dobro. Ne smem počivati. A kako dolgo še? Glavoboli, bolečine v hrbtenici, avtoimunske bolezni, nenehne okužbe, težave s prebavili, nespečnost, nezbranost, beg v odvisnosti, panični napadi … Vse to so opozorilne lučke, s katerimi nam telo sporoča, da se ženemo čez svoje meje in da svojih meja ne znamo ubraniti. Obolenje, ki se sprva pojavi nekje v telesu, je lahko zgolj simptom večje težave – kroničnega stresa, ki vodi v izgorelost.

Ko zbolimo, telo pritisne na zavoro in nas ustavi. Od nas pa je odvisno, ali mu bomo prisluhnili in prepoznali novo življenjsko priložnost.

»Dopustite si, da iz izgorelosti izstopite ne samo drugačni, ampak celo boljši. Bolezni nam pomagajo raziskovati, izzovejo nas, popeljejo v neslutene globine, v katerih boli, seveda z razlogom – da ugotovimo, kako močni in pogumni smo zares. To bo s knjigo, ki jo držite v roki, bistveno lažje.« - Katja Krasko Štebljaj 

Preberite intervju z avtorico

Prelistajte knjigo

   
StraniStrani
253
 
VezavaVezava
Integralna
 
ŠirinaŠirina
170
 
VišinaVišina
241
 
DebelinaDebelina
16
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
41
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610154723