Info
Oddelki
0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
 
 
 
SUŽNJI ZASLONA
SUŽNJI ZASLONA
ADAM ALTER
Kataloška št.: 585471
Cena 32,99 EUR
Klubska cena: 26,36 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Zasvojeni smo s stalno navzočnostjo pametnega telefona ali tablice ali računalnika, družbenimi omrežji, televizijo, preverjanjem elektronske pošte, všečki na Facebooku in Twitterju, spletnim nakupovanjem, množičnimi videoigrami in drugimi sodobnimi mediji. Odvisnost od omamnih substanc je pri večini ljudi v 21. stoletju nadomestila vedenjska zasvojenost z zaslonom take ali drugačne naprave – učinek pa je podobno uničevalen in utrujajoč.

Adam Alter je strokovnjak za marketing in predavatelj na Sternovi poslovni šoli Univerze v New Yorku. V svoji prijazni, razumljivi knjigi, ki je postala mednarodna uspešnica, opisuje vire in vzroke zasvojenosti sodobnega človeka s tehnologijo ter opozarja na pasti, ki jih v ozadju dobičkonosne industrije premišljeno nastavljajo korporacije. Predvsem pa svetuje, kako se izviti iz suženjstva zaslona ali izkoristiti pozitivne plati njegove hipnotične privlačnosti: le oči moramo od namišljenega sveta digitalnih krajin dvigniti nazaj k človeku – in k samemu sebi.

»Če ne morete nehati ves čas preverjati, klikati, deskati in všečkati, odložite elektronsko napravo in berite Adama Alterja; SUŽNJI ZASLONA je spodbudna in vsebinsko revoluciona rna knjiga.« - Arianna Huffington, HuffPost   
PrevajalecPrevajalec
MOJCA VODUŠEK
 
StraniStrani
404
 
VezavaVezava
Italijanska
 
ŠirinaŠirina
149
 
VišinaVišina
205
 
DebelinaDebelina
25
 
JezikJezik
slovenski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610155003
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...