0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
 
 
 
ZALA TAMALA
ZALA TAMALA
NINA BROCHMANN
Kataloška št.: 586743
Cena 24,99 EUR
Klubska cena: 19,95 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Iskrivi priročnik razbija mite o ženskih spolnih organih ter prinaša številna pomembna dejstva o ženskih intimnih delih, njihovi zgradbi in rabi, o menstruaciji, »igri« hormonov ter seveda o seksu in orgazmu, opisane pa so tudi bolezni in tegobe, ki vas lahko pestijo »tam spodaj«.

Norveški študentki medicine, ki poučujeta spolno vzgojo in pišeta priljubljen blog o spolnem zdravju, sta sestavili sijajen priročnik, ki se teme (ženskega) spola, spolnih organov in spolnosti loteva zabavno, brez slepomišenja, moraliziranja in znanstvene suhoparnosti. Namenjen je ženskam vseh mladosti in starosti, a prav gotovo bo koristno branje tudi za drugi spol. Knjiga, ki podobno kot Čarobno črevesje nemške avtorice Giulie Enders z zanimivimi podatki in sočnim humorjem razbija tabuje o telesu, je postala svetovna uspešnica, prevedena v 35 jezikov.

V knjigi bodo dragocene (in najverjetneje presenetljive) informacije našli tudi moški in fantje – zlasti tisti, ki niste prepričani, da vaše telo deluje tako, kot bi moralo, da je vse videti tako, kot bi moralo biti, in da imate take občutke, kot bi jih morali imeti.

Iz vsebine:

Ščegetavček – vrh ledene gore, izcedek, menstruacija in druge tekoče zadeve, MPS – Preklemani Morilski Sindrom, kaj je čisto »normalno« spolno življenje?, biblija orgazmov, ko poželenje usahne, vodnik po kontracepciji, splav, miomi, klamidija, herpes, rak in druge tegobe …    
PrevajalecPrevajalec
POLONA MERTELJ
 
StraniStrani
336
 
VezavaVezava
Integralna
 
ŠirinaŠirina
146
 
VišinaVišina
205
 
DebelinaDebelina
17
 
JezikJezik
slovenski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610154747
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...