0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Knjige za mladino in otroke  /  Za otroke / 

REPKI Z ZGOŠČENKO

 
 
 
REPKI Z ZGOŠČENKO
REPKI Z ZGOŠČENKO
ROK TERKAJ - TRKAJ
Kataloška št.: 59384
Cena 29,99 EUR
Klubska cena: 23,95 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Antologija odlične slovenske otroške poezije po izboru dr. Igorja Sakside, ki jo dopolnjujejo iskrivi repi Roka Terkaja in hudomušne ilustracije Igorja Šinkovca.

Trkajevi repi, v katerih je ena in ena tri, huda mravljica pa pogumnejša od vseh superjunakov, z dinamično igro sodobnega odrepanega jezika otroke v svet poezije vabijo igrivo in manj predvidljivo.

Repki so opremljeni s QR-kodami, ki vodijo do zvočnih posnetkov. Priložen je tudi cede z 12 pesmimi v odličnih izvedbah slovenskih reperjev (Trkaj, Emkej, Pižama, Nipke, Jose, Zlatko), Nece Falk in Ditke.

Zbirko sestavljajo trije razdelki. Mika me zven jezika prinaša pesmi o jezikovni igri, v razdelku Čarovnija poezija se pred našimi očmi zvrstijo nenavadne živali, rastline, pravljična bitja, razdelek Svet dvojine in množine pa zajema pesmi o družini v vseh njenih razpoloženjskih odtenkih. Pesmi spremlja rubrika Hip-hop! Misli, v galop! Če v glavi te zvija: Na pomoč, domišljija!, ki otroke in njihove starše, vzgojitelje, učitelje vabi k razmisleku, pogovoru in nadaljnjemu ustvarjanju.

Kot v spremni besedi vabi Igor Saksida: »Ta knjiga vas in vaše mlade sogovornike vabi k ustvarjanju z besedo, zvokom, barvo, gibi. Tako bo nastal svet, v katerem lahko počneš, kar želiš, kjer ob pesmi – če jo bereš ali poslušaš, čisto vseeno je – pišeš, rišeš, plešeš, vriskaš, zidaš gradove (v oblakih) iz lego kock …«

Knjiga, ki bo vašemu otroku v veselje in inspiracijo.  

Prelistajte knjigo

      
IlustratorIlustrator
IGOR ŠINKOVEC
 
StraniStrani
88
 
VezavaVezava
Trda
 
ŠirinaŠirina
210
 
VišinaVišina
268
 
DebelinaDebelina
14
 
JezikJezik
slovenski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610157540
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...