Info
Oddelki
0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Književnost  /  Žepnice / 

21 NASVETOV ZA 21.STOLETJE-ŽEPNICA

 
 
 
21 NASVETOV ZA 21.STOLETJE-ŽEPNICA
21 NASVETOV ZA 21.STOLETJE-ŽEPNICA
YUVAL NOAH HARARI
Kataloška št.: 589531
Cena 15,99 EUR
Klubska cena: 12,75 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
V Sapiensu smo spoznavali človeško preteklost, v Homo deusu smo ugibali o prihodnosti na krilih inteligentne tehnologije, v 21 lekcijah za 21. stoletje pa se Yuval Noah Harari osredotoča na največja vprašanja v sedanjosti. Kaj se danes v resnici dogaja? Kakšni izzivi in odločitve nas čakajo? Na kaj moramo biti pozorni?

V 21 nasvetih avtor gradi na idejah, ki jih je obravnaval v svojih predhodnih delih, skuša razvozlati aktualna politična, tehnološka, družbena in bivanjska vprašanja, in pojasnjuje, kako vplivajo na vsakdanje življenje. Zapletene sodobne zagate predstavlja jasno in razumljivo ter bralca vabi k razmisleku, kaj je pomembno in za kaj se je vredno osebno angažirati v svetu, polnem hrupa in negotovosti.


***

Mediji o knjigi

»Rada berem Hararija. Verjame v človeka, a dobro se zaveda tudi njegovih slabosti. V bistvu verjame v vsa čuteča bitja in je tudi velik borec za pravice živali. Zelo dobro pozna zgodovino in zdi se mi, da mu je zato jasna tudi psihologija sveta. Ne razgreva in ne razburja, tako kot kakšen Peterson, nima se za guruja in njegove misli so sodobne in verjetne. Dobro zna pripovedovati zgodbe. Kot pravi, ljudje pač razmišljamo v zgodbah , in ne v dejstvih in številkah.« - Irena Štaudohar, Delo

»Priporočamo v branje! Harari tudi tokrat ne bo razočaral.« - Govori.se  

Prelistajte knjigo

         
PrevajalecPrevajalec
POLONA MERTELJ
 
StraniStrani
360
 
VezavaVezava
Broširana
 
ŠirinaŠirina
125
 
VišinaVišina
188
 
DebelinaDebelina
23
 
JezikJezik
slovenski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610159438
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...