0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Književnost  /  Ljubezenski romani / 

DAMA POD KRINKO

 
 
 
DAMA POD KRINKO
DAMA POD KRINKO
MARIE TREMAYNE
Kataloška št.: 59489
Cena 32,99 EUR
Klubska cena: 26,36 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene

Nova serija ljubezenskih romanov!

Clara Mayfield pomaga svoji sestri, da se skrivaj poroči s svojim izbrancem. Pripravljena je na to, da bo zaradi škandala tudi ona ostala večno sama. Zato jo pretrese novica, da so ji starši, da bi ohranili ugled, za ženina izbrali nasilnega barona Rutherfordskega. Clara se odloči, da se ne bo poročila s hudobnim plemičem in pobegne. Kot služkinja Helen se zaposli na podeželskem posestvu grofa Willama Ashworthskega, ki skuša na novo zaživeti po družinski tragediji. Prevzeti mora odgovornost za sestro in nečakinjo, ki sta izgubili moža in očeta, in nima časa za ljubezen. Izbrati si mora primerno nevesto, ki bo nadaljevala njegov rod. Nova služabnica ga prevzame že ob prvem srečanju, vendar si čustev noče priznati. Tudi Clara čuti močno privlačnost do Williama, vendar se boji nasilnega barona, zato Willamu ne more zaupati resnice ... – Prevedla Barbara Jarc.

Marie Tremayne je ameriška pisateljica ljubezenskih romanov. Na washingtonski univerzi je študirala angleški jezik in književnost ter se navdušila nad romanom Prevzetnost in pristranost. Začela je raziskovati viktorijansko in regentsko književnost, potem pa še sama prijela za pero in zdaj snuje pripovedi, ki se odvijajo v zgodovinskem obdobju, ki ga obožuje.

Marie Tremayne ve, da sta romantika in polnokrvni liki prvi prioriteti bralcev, njen pisateljski cilj pa je »vključiti dovolj zgodovine, da pritegne bralca«. V svetu viktorijanske romantike se avtorica osredotoča in v ospredje postavlja majhni otoški svet britanske aristokracije. Britanski plemiči z naslovom so zvezde predstave, še bolj pa blestijo drzni ženski liki, ki sicer sodijo v viktorijanski čas, čustvujejo pa tako kot sodobne ženske ...

Trilogija Neubogljive neveste predstavlja ženske, ki si ne želijo le poroke, ampak predvsem moškega, ki jim bo predan in jih bo ljubil!

Prelistajte knjigo


PrevajalecPrevajalec
BARBARA JARC
 
StraniStrani
400
 
VezavaVezava
Italijanska
 
ŠirinaŠirina
148
 
VišinaVišina
208
 
DebelinaDebelina
31
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
15
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610158820
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...