0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
 
 
 
VELIKI UMI: FREUD
VELIKI UMI: FREUD
RUTH SHEPPARD
NovostKnjiga sezone
Kataloška št.: 59885
Cena 24,99 EUR
Klubska cena: 19,95 EUR
Samo 14,95 € ob nakupu s še eno knjigo!
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene

Freud je bil eden največjih mislecev 20. stoletja, saj je več kot petdeset let pisal o najrazličnejših temah. Spremenil je način razmišljanja ljudi o duševnosti, in ko v svoje pogovore vključujemo izraze, kot so tesnoba, potlačenje, ego in občutek krivde, je očitno, da so njegove ideje postale del našega vsakdanjega jezika in kulture. Postal je sopomenka za psihoterapevtski proces razkrivanja simbolnih pomenov in blagodejnega celjenja duševnih ran iz otroštva: metoda asociacij in interpretacija sanj sta v sodobni psihoanalizi ključni del zdravljenja in razumevanja človeškega uma. – Prevedla Mojca Vodušek. Barvne in črno-bele dokumentarne fotografije in risbe.

Zbirka Veliki umi, v katero sta uvrščeni tudi knjigi Freud in Tesla, predstavlja največje znanstvenike, izumitelje, raziskovalce, učenjake ter inovatorje v zgodovini človeštva. V številnih podrobnostih in manj znanih dejstvih iz njihovih osupljivih življenjepisov v besedi in sliki spoznamo, kako so genialni misleci prispevali k razvoju znanosti ter oblikovali svet, kakršnega poznamo danes.

Freud je bil izkustveni znanstvenik, ki je v času izjemnega napredka znanosti pozornost človeštva preusmeril k zavesti in podzavesti, ki obvladujeta človekov um.

Prelistajte knjigo
 

StraniStrani
176
 
VezavaVezava
Italijanska
 
ŠirinaŠirina
189
 
VišinaVišina
244
 
DebelinaDebelina
18
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
9
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610163046