Info
Oddelki
0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Priročniki za odrasle  /  Osebna rast / 

TOKSIČNI LJUDJE

 
 
 
TOKSIČNI LJUDJE
TOKSIČNI LJUDJE
BERNARDO STAMATEAS
Kataloška št.: 59983
Cena 27,99 EUR
Klubska cena: 22,35 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Toksični ljudje – uspešnica, prevedena v več kot 10 jezikov

Bernardo Stamateas, ugleden argentinski psiholog, je v svoji uspešnici Toksični ljudje proučil in popisal te škodljivce ter ponudil preverjene strategije za odkrivanje in nevtralizacijo teh psiholoških strupenjač (tudi takrat, kadar se skrivajo v nas samih).

Knjiga je bila v njegovi domovini prodana v 200.000 izvodih in prevedena v več kot deset jezikov.

Od manipulatorja in psihopata do nasilneža in igralca

V knjigi najdete pronicljive opise kar 17 težavnih kategorij ljudi, ki vas uničujejo – naj bodo šefi, prijatelji ali družinski člani. Med njimi so manipulator, omalovaževalec, obtoževalec, povprečnež, nevrotik, opravljivec, samoljubnež, psihopat, slab šef, nasilnež, zavistnež, nergač in igralec, ki vsi poudarjajo naše šibkosti, nas trpinčijo in delajo nezadovoljne.

Kako se upreti toksičnim ljudem?

Zaradi bolečin, ki nam jih povzročajo toksični ljudje, se sprašujemo, kaj naj storimo. Kako naj postavimo meje, ne da bi pri tem sami utrpeli škodo? Kako naj »toksičnim ljudem« preprečimo, da nam pridejo blizu?

Knjiga Toksični ljudje je namenjena ravno iskanju odgovorov na takšna vprašanja. Kaže vam smer, kako lahko na novo opredelite svoje življenje in prevzamete nadzor nad svojimi čustvi. Kako se povežete z dobrimi ljudmi, ki drug drugemu znajo in želijo pomagati in ne dovolite, da se kdo drug odloča namesto vas.

***

Mediji o knjigi:

»Avtor popiše vse škodljivce, ki jih slehernik tekom življenja gotovo sreča utelešene v kakšnega od šefov, sodelavcev, prijateljev , znancev , sorodnikov ali celo ( ko je dovolj pogumen in iskren sam s seboj tudi ) v lastnem ogledalu.« - www.metropolitan.si

Prelistajte knjigo

   
PrevajalecPrevajalec
ANDREJA ROMIČ
 
StraniStrani
248
 
VezavaVezava
Integralna
 
ŠirinaŠirina
148
 
VišinaVišina
205
 
DebelinaDebelina
18
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
37
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610163633
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...