0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Književnost  /  Kriminalke / 

MOŽ, KI JE UMRL DVAKRAT

 
 
 
MOŽ, KI JE UMRL DVAKRAT
MOŽ, KI JE UMRL DVAKRAT
RICHARD OSMAN
Kataloška št.: 60196
Cena 34,99 EUR
Klubska cena: 27,95 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Četverica iz svetovne uspešnice Četrtkov klub za umore spet razrešuje zločin. Tokrat so v igri diamanti in neizprosen morilec, ki se mu morajo postaviti po robu – bo četverica prej našla njega ali on njih?

Nadaljevanje svetovne uspešnice, ki je podirala rekorde kot po tekočem traku

Richard Osman (1970) je britanski televizijski voditelj, komik, režiser in producent, ki je s prvencem Četrtkov klub za umore postavil nove svetovne prodajne rekorde. Samo v Veliki Britaniji so v letu dni prodali dva milijona izvodov knjige, duhovita kriminalka je kraljevala na vseh svetovnih lestvicah in simpatični liki so kar klicali po nadaljevanju. Richard Osman je obljubil, da bo Možu, ki je umrl dvakrat sledil še tretji del s starostniki iz Sončnega gaja.

Nepričakovani obiskovalec prekine mir v idilični soseski

Elizabeth, Joyce, Ibrahim in Ron si še niso oddahnili od proslavljanja uspešno razvozlanega umora in se prav veselijo, da bosta v njihovi idilični upokojenski soseski Sončni gaj znova zavladala mir in spokoj. Ampak nimajo sreče. Nepričakovani obiskovalec, Elizabethin stari prijatelj – ali pa morda celo več kot le prijatelj, pri Elizabeth nikoli ne veš – se zateče v Sončni gaj po pomoč. Možak je na begu, obtožen kraje več milijonov vrednih diamantov. Že naslednji dan najdejo prvo truplo. Ki ni zadnje.

»Nošnja trupla na vojaških nosilih po spolzkih stopnicah je zahtevala nekaj časa. Mladi policist, ki je bil navdušen, da je smel pomagati, je padel in si zlomil gleženj. Še tega se je manjkalo. Povedali so mu, da ne morejo pri priči poklicati rešilca, s čimer se je razmeroma hitro sprijaznil. Nekaj mesecev pozneje so mu nepričakovano odobrili napredovanje, zato ni bilo prevelike škode.« (Odlomek iz romana)

***

Roman je požel navdušenje tudi med pisatelji in kritiki:

»Vrnil se je in boljši je kot kdajkoli prej! Ganljiv, smešen in sijajen roman nas drži v prijetni napetosti do zadnje strani.« - Jeffery Deaver, avtor svetovne uspešnice The Final Twist

»Ta roman je tako zabaven! Neverjetno pameten in poln duhovitosti na vsaki strani – Mož, ki je umrl dvakrat je tonik, ki ga vsi potrebujemo. Osman postaja z vsako knjigo boljši.« - Shari Lapena, avtorica uspešnic New York Timesa The Couple Next Door

Prelistajte knjigo

   
PrevajalecPrevajalec
JERCA KOS
 
StraniStrani
424
 
VezavaVezava
Trda
 
ŠirinaŠirina
148
 
VišinaVišina
208
 
DebelinaDebelina
34
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
15
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610165088
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...