0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Priročniki za odrasle  /  Kuhanje / 

JAMIE OLIVER: SKUPAJ

 
 
 
JAMIE OLIVER: SKUPAJ
JAMIE OLIVER: SKUPAJ
JAMIE OLIVER
Kataloška št.: 60188
Cena 39,99 EUR
Klubska cena: 31,95 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Z Jamiejevo knjigo Skupaj boste lahko ustvarili neverjetne obroke za tiste, ki jih imate najraje.

Bistvo življenja je to, da smo skupaj. In čudovita lastnost hrane je, da zmore marsikaj, da zdravi, tolaži in, seveda, da nas združuje. Zato ni čudno, da je po težkih časih, ki smo jih doživeli vsi, Jamie svojo najnovejšo knjigo Skupaj (ang. Together) posvetil ravno tej temi – druženju.

Skupaj – od zabave ob brunchu do čudežnega sveta koktajlov

Da bi z najdražjimi lahko posedli ob čim bolj slastni hrani, je priznani televizijski kuharski mojster pripravil več kot 120 čudovitih receptov za vse priložnosti. Poskrbel je, da so preprosti in jim je lahko slediti, in jih povezal v zanimive obroke, primerne za različne priložnosti od zabavnega družinskega druženja, večera s stejki, kosila na vrtu do piknika in mize za dva ...

Odlični predlogi jedilnikov za skupna druženja

Vsako poglavje v knjigi se začne s kratkim jedilnim listom za tisti obrok – lahko ga fotografirate in pošljete kot vabilo svojim gostom, lahko pa seveda izberete recepte in sestavite lasten jedilni list. Vsak recept je Jamie ustvaril tako, da deluje kot samostojna jed, ne zgolj kot sestavni del pojedine. To vam omogoča maksimalno prilagodljivost.

Maksimalno olajšanje priprave obrokov

Da bi bila priprava obrokov čim manj stresna, Jamie predlaga, da se je lotimo v treh časovnih korakih. Pri vsakem receptu vas z natančnimi navodili vodi, kaj vse morate postoriti v predpripravi, kaj na dan druženja in kako se lotiti postrežbe tik pred zdajci. Nekatere jedi lahko pripravite dan vnaprej, nekatere pa celo več dni vnaprej.

***

O avtorju:

Jamie Oliver (1975) je začel kuhati pri osmih letih v pubu svojih staršev v Essexu. Potem ko je pustil šolo, je delal v londonski restavraciji Neal Street, pozneje pa v The River Cafe, kjer ga je opazila televizijska ekipa. Njegova televizijska in pisateljska kariera se je začela leta 1999 s serijo Goli kuhar. Podpisal se je pod mnogo svetovnih uspešnic: Kuhinja do nazga, Srečna kuhinja, Nepreklicno Jamie, 30 minut za kosilo, 15 minut za obrok, Prihranimo z Jamiejem, Superhrana za vsak dan, 5 sestavin: hitre in preproste jedi, Vegi …

Prelistajte knjigo

   
PrevajalecPrevajalec
SRĐAN MILOVANOVIĆ
 
StraniStrani
360
 
VezavaVezava
Trda
 
ŠirinaŠirina
196
 
VišinaVišina
254
 
DebelinaDebelina
34
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
39
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610165163
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...