0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Knjige za mladino in otroke  /  Za otroke / 

PET PRIJATELJEV - NA POTEPU

 
 
 
PET PRIJATELJEV - NA POTEPU
PET PRIJATELJEV - NA POTEPU
ENID BLYTON
Novost
Kataloška št.: 60229
Cena 19,99 EUR
Klubska cena: 15,99 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Na jesenskem potepanju po naravi pride peterici v roke skrivnostno sporočilo. Izvedo tudi, da se po okolici potika pobegli zapornik. Bodo razvozlali navodila na nenavadnem sporočilu in se izognili nevarnosti, ki preži nanje?

Spoznajte Juliana, Dicka, Anne, George in Tima

Legendarna serija Pet prijateljev je po svetu prodana v več kot 100 milijonih izvodov. Serija vsebuje skupno enaindvajsetih knjig, ki so pri nas izhajale od leta 1988 do leta 1991, potem pa so bile dolgo ponatiskovane.

Priljubljena otroška serija v novi preobleki

Nova, sodobnejša preobleka in osvežen prevod bosta poskrbela, da bodo ob napetih pustolovščinah Juliana, Dicka, Anne, George in njenega kužka Tima uživale tudi nove generacije mladih bralcev. Tudi podoba naslovnic je privlačnejša in sodobnejša, saj jih krasijo ilustracije Laure Ellen Anderson.

Najbolj prevajana avtorica za otroke na svetu

Enid Blyton je ena najbolj priljubljenih otroških avtoric vseh časov. V svetu je bilo prodanih več kot 500 milijonov njenih knjig, prevedene pa so v več tujih jezikov kot dela katerekoli druge otroške avtorice ali avtorja. Napisala je več kot 600 knjig in na stotine kratkih zgodb. Najbolj jo poznamo po seriji Pet prijateljev, pa tudi po zbirki Skrivnih sedem in Nagajivka Nika ter zgodbicah o Nodiju, ki ga najmlajši poznajo zlasti po priljubljeni risanki.


***

»Tukaj je sporočilo od Žebljarja,« se je zaslišalo od zunaj. »Dve drevesi. Črno jezero. Vihrava Jane. In še, Maggie ve. To ti pošilja. Maggie je dobila enakega.«

Neznanec je skozi razbito šipo potisnil košček papirja. Dick ga je ves zbegan pobral. Kaj se dogaja? Se mu sanja?

Neznanec je znova spregovoril, počasi in nestrpno.

»Si si zapomnil? Dve drevesi. Črno jezero. Vihrava Jane. In Maggie ve. Zdaj grem.«

Zaslišale so se pritajene stopinje, nato je vse potihnilo. Dick je obsedel, osupel in zmeden. Kdo je bil mož, ki ga je sredi noči poklical po imenu in mu pustil nenavadno sporočilo, ki mu ni prav nič pomenilo? 
(Odlomek iz knjige) 

Prelistajte knjigo

 
PrevajalecPrevajalec
LADEJA GODINA KOŠIR
 
StraniStrani
176
 
VezavaVezava
Trda
 
ŠirinaŠirina
148
 
VišinaVišina
208
 
DebelinaDebelina
18
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
54
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610164746