0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Priročniki za odrasle  /  Osebna rast / 

SKRIVNOST LJUBEZNI, ZDRAVJA IN DENARJA

 
 
 
SKRIVNOST LJUBEZNI, ZDRAVJA IN DENARJA
SKRIVNOST LJUBEZNI, ZDRAVJA IN DENARJA
RHONDA BYRNE
Kataloška št.: 60503
Cena 32,99 EUR
Klubska cena: 26,39 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Nadaljevalni tečaj Rhodne Byrne, avtorice fenomena z nazivom Skrivnost, vas uči, kako lahko zakon privlačnosti uporabite na treh najpomembnejših področjih življenja: odnosih, zdravju in denarju – in dosežete osebno zadovoljstvo, izpolnjujoče odnose, sijajno zdravje, bogastvo in uspeh.

Ta knjiga vam nazorno in po korakih pokaže, kako. In sicer z lekcijami, nasveti in nauki iz resničnih zgodb tistih, ki so uporabljali Skrivnost, da so si izboljšali življenje. Rhonda Byrne govori o tem, kako lahko moč pozitivnega razmišljanja in čustev, podprta z vsakodnevnimi vajami hvaležnosti in vizualizacije, vsakogar vodi k življenju kot v sanjah.

Skrivnost ljubezni

»Morda iščete popolnega partnerja ali pa želite zakrpati zakonsko zvezo, izboljšati odnose s sodelavci, popraviti odnose z družino in prijatelji ali najti nove prijatelje«, piše svetovno znana avtorica, ki se je v življenju tudi sama soočila z izgubami, polomi ter delala do onemoglosti. Potem je odkrila skrivnost, ki ji je, kot razkriva v nadaljevanju, »spremenila vse vidike življenja, tudi zdravje, finance in odnose«.

V resnici si vsak človek na tem planetu želi biti le srečen oziroma doseči to, za kar misli, da ga bo osrečilo, naj gre za zdravje, denar, ljubeč odnos, materialne stvari, dosežke, službo ali karkoli drugega. A svojevrstna ironija je, pojasnjuje avtorica v nadaljevanju, »da le srečni pritegnemo vse ljudi, okoliščine in dogodke, ki nam prinesejo še več sreče. Srečne stvari so smetana na torti, torta pa je sreča.«

Kar seješ, to žanješ!

Kvantni fiziki pojasnjujejo, da je vse v vesolju sestavljeno iz energije, ki niha na določeni frekvenci. In tudi misli so iz energije; lahko jih izmerimo in ugotovimo, da imajo določeno frekvenco, zato z mislimi nazaj k sebi pritegnete ljudi, okoliščine in dogodke, ki so na isti frekvenci. Po zakonu privlačnosti v življenje tudi pritegnemo stvari, o katerih največ razmišljamo.

Če mislimo pozitivno, v svoje življenje pritegnemo pozitivne ljudi, okoliščine in dogodke. Enako osupljivi so rezultati na področju zdravja in denarja, saj lahko z mislimi in vizualizacijo močno in zavestno vplivamo na svoje zdravje in dobro počutje v prihodnosti.

Prosite, verjemite, sprejmite!

Pojmi, predstavljeni v poglavjih o skrivnosti ljubezni, zdravja in denarja, služijo kot pomoč pri odkrivanju in odpravljanju negativnih prepričanj, ki jih morda gojite do ljudi, partnerjev oziroma partneric, bolezni, službe, šefa ali sodelavcev. Z vajami si lahko v podzavesti utrdite nova prepričanja in ste sprememba, ki jo želite videti v svetu. Če želite biti srečni, zdravi in pritegniti denar, piše Rhonda Byrne, se morate najprej zavestno osredotočiti na te cilje.

***

O avtorici:

Rhonda Byrne je avtorica Skrivnosti, dokumentarnega filma in uspešne knjige, prevedene v več kot petdeset jezikov ter ene izmed najdlje prodajanih na seznamih uspešnic. Rhonda je napisala še štiri izjemne knjige: Moč, Čarobnost, Junak in Največja skrivnost. www.thesecret.tv

Prelistajte knjigo

    
PrevajalecPrevajalec
NEŽA KRALJ
 
StraniStrani
352
 
VezavaVezava
Broširana
 
ŠirinaŠirina
135
 
VišinaVišina
210
 
DebelinaDebelina
20
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
42
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610167556
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...