0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
BONUS PLUS  /  Novosti z bonusom / 

NEDELJSKE SLADICE

 
 
 
NEDELJSKE SLADICE
NEDELJSKE SLADICE
MATEJA DELAKORDA
Bonus PLUS
Kataloška št.: 60406
Klubska cena: 34,99 EUR
10% Bonus PLUS
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene

Nedeljska sladica je sladek trenutek, ki poveže vso družino. Brez slabe vesti in štetja kalorij. Mateja Delakorda s svojo domiselnostjo že vrsto let razveseljuje bralce Odprte kuhinje. Zdaj je znanje prelila v knjigo izvrstnih receptov nedeljskih sladic za vse generacije.

Raznolike sladice za vse priložnosti in okuse

Knjiga je razdeljena na 4 dele. V prvem najdete recepte za dedke in babice, v drugem za starše, v tretjem za milenijce in v četrtem za otroke. Recepti so napisani razumljivo in jasno, brez predvidevanja, da je kar vsak slaščičarski mojster. Knjiga med platnicami skriva raznolikost sladkarij, od drobnega peciva, nezahtevnih kolačev, slastnih potičk do razkošnih tort, ki bodo navdušile še tako petične jedce.

100 receptov, osebne zgodbe, čudovite fotografije

Nekateri recepti se prenašajo iz roda v rod, nekateri so hit določene generacije, tretji pa so klasika, ki jo vsi obožujemo. Med 100 recepti, zahtevnejšimi in lažjimi, daljšimi ali krajšimi, boste lahko prebrali tudi osebne zgodbe. Za še več navdiha recepte krasijo čudovite fotografije Mateje Delakorda in Sonje Ravbar.

»Nedeljska sladica je trenutek sladkosti, ki pomeni družinsko povezanost, ponazarja pozornost mame ali babice do svojih najdražjih in je zaključek bogatega kosila, s katerim vsak teden proslavljamo dela prost dan ter smo hvaležni, da smo lahko skupaj. Nedeljska sladica ni ne pregreha ne greh. Je nekaj, kar si lahko privoščimo popolnoma brez slabe vesti, brez odrekanja in brez računanja kalorij. Je enkrat na teden in je nagrada nam samim.« - Mateja Delakorda

O avtorici

Mateja Delakorda, urednica portala Odprta kuhinja in sodelavka istoimenske revije medijske hiše Delo, že vrsto let razvija recepte za domačo uporabo. Na začetku svoje novinarske poti se je v svet kulinarike podala le za dušo – s pisanjem bloga Zgodbe na krožniku, kar pa jo je kmalu poneslo do soustvarjanja kulinarične revije Radegunda. V svoji redni rubriki v Odprti kuhinji – Nedeljska sladica – objavlja recepte za sladke dobrote, ki navdušujejo vse generacije od babic in dedkov, zaposlenih staršev, milenijskih gurmanov do otrok, navdih zanje pa išče v družinskih receptih, sodobnih hitih in večnih klasikah, domačih in tujih. Njeni recepti so preizkušeni, premišljeni, posodobljeni in vedno malce drugačni. Predvsem pa so prikazani z osupljivo lepo fotografijo, ki vas ne bo navdihnila le za peko, temveč tudi za okrasitev nedeljskih omizij. V tej knjigi je izbranim receptom dodala tudi nove, še neobjavljene.

StraniStrani
272
 
VezavaVezava
Trda
 
ŠirinaŠirina
202
 
VišinaVišina
257
 
DebelinaDebelina
27
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
1
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610168799
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...