0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Knjige za mladino in otroke  /  Za otroke / 

BABICA BARABICA SPET UDARI

 
 
 
BABICA BARABICA SPET UDARI
BABICA BARABICA SPET UDARI
DAVID WALLIAMS
Kataloška št.: 60415
Cena 24,99 EUR
Klubska cena: 19,99 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene

Ben se navaja na življenje brez ljubljene babice, a potem se začne dogajati nekaj nenavadnega. Nekdo ponoči ropa svetovno znane zaklade in vse sledi vodijo do nikogar drugega kot do svetovno znane tatice, ki jo je pred njeno smrtjo dodobra spoznal. Ampak kako? Saj to je nemogoče!


Benova babica se predstavi

Ko je bil Ben še mlajši, so ga starši vsak petek zvečer odpeljali v varstvo k babici, ki se je zdela Benu neznosno dolgočasna. Kar naprej bi rada igrala črko na črko, televizija ji ne dela, Bena pa pošilja spat ob nenormalno zgodnji uri. In povrhu še smrdi po zelju. In na ves glas spušča vetrove! Živa groza.

Toda Ben svoje babice v resnici sploh ni poznal. Ni poznal njene skrivnosti. Ko jo je neki petkov večer po naključju odkril, se je znašel pred neverjetno pustolovščino. In zdaj tudi druga knjiga o tej osupljivi babici s starimi junaki Davida Walliamsa prinaša številne nove nepričakovane preobrate in zabavne dogodivščine.

Babica barabica za samostojne mlade bralce 

Priljubljeni britanski komik in pisatelj David Walliams je s prvo knjigo o Babici  barabici osvojil sam vrh mednarodnih knjižnih lestvic, prevedli pa so jo že v več kot štirideset jezikov. Otroke je navdušila, ker je zabavna, napeta, pustolovska, hkrati pa se dotika tudi resnih tem (prijateljstvo, osamljenost ipd).

Je največkrat ponatisnjena Walliamsova knjiga v Avstraliji. Z zabavnimi ilustracijami jo je popestril Tony Ross, ki je vdihnil podobo tudi drugim avtorjevim uspešnicam.

Druge Walliamsove uspešnice na vrhovih lestvic

Skupaj je prodal več kot 26 milijona izvodov knjig, ki so jih prevedli že v 53 jezikov. Nagrado knjiga leta za otroke (Specsavers National Book) je prejel leta 2012 za knjigo Mišburger, leta 2013 za Zlobno zobarko, leta 2014 pa za Tiransko teto.

Otroci po vsem svetu so z užitkom brali tudi ostale njegove knjige: Mihec miljarder, V naši šoli je kača, Vsi ti brezupno obupni otroci, Vsi ti brezupno obupni učitelji, Vsi ti brezupno obupni starši, Vsi ti brezupno obupni hišni ljubljenčki in Dedkov veliki pobeg. Z nabritim humorjem, iskrivimi domislicami in zabavnimi ilustracijami so osvojile tudi slovenske bralce.  

Prelistajte knjigo

IlustratorIlustrator
TONY ROSS
 
PrevajalecPrevajalec
NINA DEKLEVA
 
StraniStrani
368
 
VezavaVezava
Trda
 
ŠirinaŠirina
148
 
VišinaVišina
208
 
DebelinaDebelina
30
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
54
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610168737