O avtorju
Jamie Oliver že dobrih 20 let razvaja naše brbončice in tudi tokrat ne razočara. Kuhati je začel pri osmih letih v pubu svojih staršev v Essexu. Njegova televizijska in pisateljska kariera se je začela leta 1999 s serijo Goli kuhar. Podpisal se je že pod 23 svetovnih uspešnic, med njimi so: Kuhinja do nazga, Srečna kuhinja, Nepreklicno Jamie, 30 minut za kosilo, 15 minut za obrok, Superhrana za vsak dan in novostjo Ena.
Fantastične jedi iz ene posode
Njegova najnovejša kuharica slavi enostavnost, odlične okuse in čim manj pomivanja posode. Njegove kuharice v ospredje postavljajo preproste sestavine in tudi tokrat je tako. 120 receptov, ki jih pripravite v enem loncu, ponvi ali pekaču se vrti okrog vsakdanjih sestavin, ki pa v pravi kombinaciji pričarajo gurmansko izkušnjo.
Slastno in za vsak žep
Knjiga je polna cenovno ugodnih jedi, ki si jih lahko privoščite kadarkoli, po dolgem delavniku ali med vikendom. Jedi so primerne za vso družino, za mesojedce, vegetarijance in vegane. V njih bodo uživali kuharski mojstri, s svojo enostavnostjo pa morda prepričajo kakšnega novinca, da pripravi svojo prvo večerjo za prijatelje.
Enostavno in pregledno za uporabo
Knjiga je polna čudovitih fotografij, recepti so predstavljeni pregledno in enostavno. Vsak recept ima največ 8 sestavin, ki so slikovno prikazane na robu strani z receptom. Recepti so razdeljeni na 9 poglavij: testenine v ponvi, vegi dobrote, super piščanec, jajčni užitki, burgerji in opečenci, slastne ribe, cenimo meso, kuhamo na zalogo, sladice. Knjiga vključuje poglavja o kuhinjskih pripomočkih, sestavinah ter hranilnih vrednostih obrokov.
Prelistajte knjigo








