0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
BONUS PLUS  /  Novosti z bonusom / 

MOJA BUČNA KUHINJA

 
 
 
MOJA BUČNA KUHINJA
MOJA BUČNA KUHINJA
MIHAELA MARGAN KOCBEK
Bonus PLUS
Kataloška št.: 60823
Klubska cena: 27,99 EUR
10% Bonus PLUS
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene

Mihaela Margan Kocbek živi in dela v osrčju pridelave bučnega olja. V tej knjigi je zbrala številne preproste recepte za slastne jedi, v katerih imajo glavno vlogo – buče.

 

Prekmurski zaklad

Bučno olje je ponos vsakega Prekmurca in tam že od nekdaj kraljuje v vsaki kuhinji. V knjigi izvemo vse, kar nas je od nekdaj zanimalo o bučnem olju. Kako se ga pripravlja, uporablja in zakaj je tako zdravo. Avtorica nas poduči o bučah, Prekmurju, tradiciji stiskanja bučnega olja in seveda bogati zgodovini družine Kocbek, ki bučno olje proizvaja že skoraj 100 let.

Slane in sladke dobrote iz buč in bučnega olja

Obsežna knjiga kar prekipeva od slastnih receptov, ki bodo zadovoljili vse okuse. Naučili se boste ustvariti hrustljave predjedi, kremne juhe, živahne solate, razkošne glavne jedi, navihane priloge in odlične slaščice. Recepti so zelo pregledno napisani s sestavinami ob robu, da takoj vidimo, kaj potrebujemo.

O avtorici

Miša Margan Kocbek ima veliko vlog. Kot sanjsko žensko smo jo spoznali v resničnostnem šovu, beremo lahko njene novinarske prispevke in zapise na blogu, napisala je ljubezensko kriminalko Mesto prevar, njen najnovejši projekt pa je kuharska knjiga v kateri ima glavno vlogo bučno olje.

StraniStrani
176
 
VezavaVezava
Trda
 
ŠirinaŠirina
189
 
VišinaVišina
248
 
DebelinaDebelina
18
 
JezikJezik
slovenski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789612824013
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...