0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Književnost  /  AKCIJA ŽEPNICE 2 + 1 BREZPLAČNO / 

PREDSEDNIKOVA HČI - ŽEPNICA

 
 
 
PREDSEDNIKOVA HČI - ŽEPNICA
PREDSEDNIKOVA HČI - ŽEPNICA
BILL CLINTON
Kataloška št.: 60871
Cena 20,99 EUR
Klubska cena: 16,79 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene

Napeta politična kriminalka je delo enega najbolj priljubljenih piscev kriminalk in enega najbolj priljubljenih ameriških predsednikov, Jamesa Pattersona in Billa Clintona.

Ko nekdanji predsednik vzame stvari v svoje roke

V romanu spremljamo zgodbo predsednika ZDA Mathewa Keatinga, ki ne dobi drugega mandata zaradi spodletele vojaške akcije v Libiji, katere tarča je bil terorist Asad Al Ašid. Z ženo in hčerko se umakne na podeželje, vendar jim ni dano dolgo uživati v miru. Ko Al Ašid, eden najnevarnejših teroristov na svetu, ugrabi Keatingovo hčer, nekdanji predsednik ne čaka na rezultate uradne preiskave, pač pa uporabi zveze iz časov, ko je bil pripadnik mornariških specialcev, znamenitih Tjulnjev. S peščico zvestih privržencev se odpravi na ne povsem zakonito in zelo tvegano reševalno akcijo ...

O avtorju

James Patterson, izkušen in priljubljen pisec kriminalk, je zgodbo začinil s preobrati in zapleti, nekdanji predsednik ZDA Bill Clinton pa s podrobnostmi, ki jih pozna le predsednik in so zato za »navadne smrtnike« prav posebej zanimive. Prepustite se torej napeti kriminalki, ki jo boste prebrali na dušek.

Prelistajte knjigo

PrevajalecPrevajalec
MAJA LIHTENVALNER
 
StraniStrani
632
 
VezavaVezava
Broširana
 
ŠirinaŠirina
125
 
VišinaVišina
188
 
DebelinaDebelina
41
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
11
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610169581