0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
BONUS PLUS  /  Novosti z bonusom / 

AIDEA

 
 
 
AIDEA
AIDEA
KLEMEN SELAKOVIČ
Bonus PLUS
Kataloška št.: 60922
Klubska cena: 29,99 EUR
10% Bonus PLUS
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene
Klemen, ki je gostitelj enega najbolj poslušanih podkastov v Sloveniji, v novi knjigi z bralci deli svoje zapise, meditacije, spoznanja in modrosti gostov prvih stotih epizod podkasta, v katerem raziskuje teme, kot so zavest, ljubezen, droge, tehnologijo in prihodnost človeštva. 
 

V knjigi se spretno prepletajo pronicljive misli gostov podkasta AIDEA z avtorjevimi razmišljanji in dognanji, do katerih je prišel v svojem iskanju resnice, miru in smisla o življenju. Pravi, da je knjigo pisal na petih kontinentih, končal pa v popolni osami. V zapisih se čuti prepletanje te dvojnosti, saj opisujejo resnične situacije avtorjevih potovanj po svetu, ki so spretno začinjene z globokimi uvidi, filozofskimi razmišljanji in lekcijami, s katerimi mu je postreglo življenje.

Modrost med platnicami
 

Med stotimi zapisi in modrosti najdemo življenjske teme, s katerimi se ukvarjamo vsi. Prebiramo jih lahko v zaporedju kot zgodbo o transformaciji človeka ali pa se je lotimo kot nekakšnega oraklja in jo odpiramo na naključnih straneh. Ker avtor že v uvodu razmišlja o odnosu med bralcem in piscem, lahko morda v enačbo dodamo še element mističnosti, zaradi katerega bomo verjetno knjigo v določenem trenutku odprli na tisti strani, ki vsebuje sporočilo, katerega moramo takrat prebrati.

Sopotnica skozi dneve in življenje

Knjiga je dragoceno darilo sebi ali komu, ki morda išče preboj v življenju. Avtor lepo povezuje znane filozofe, mistike in zgodovinske osebnosti s svojimi razmišljanji in izkušnjami. V njej je zajeta zgodovina podkasta AIDEA in tudi njegova prodornost, saj se je v petih letih od nastanka, pred mikrofonom zvrstilo zares veliko ljudi, od najbolj marginalnih, do tistih, ki družbo vodijo na najvišjih nivojih. 

Prelistajte knjigo

       
StraniStrani
352
 
VezavaVezava
Integralna
 
ŠirinaŠirina
144
 
VišinaVišina
204
 
DebelinaDebelina
24
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
1
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610172796
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...