0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
KNJIGE  /  Pustolovske zgodbe, fantazijska literatura / 

VEŠČEC: ČAS PREZIRA

 
 
 
VEŠČEC: ČAS PREZIRA
VEŠČEC: ČAS PREZIRA
ANDRZEJ SAPKOWSKI
Novost
Kataloška št.: 61000
Cena 34,99 EUR
Klubska cena: 27,99 EUR
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene

Kdaj pravljice prenehajo biti pravljice? V trenutku, ko nekdo začne verjeti vanje. In v pravljico o stari krvi nekdo verjame. Zlasti v tisti del, ki pravi, da se bo iz Falkine krvi rodil maščevalec, ki bo uničil stari svet in na njegovih ruševinah zgradil novega.

Novi del priljubljene serije Veščec

Kontinent je zajela vojna. Stara zavezništva razpadajo, vrstijo se izdaje, vladarji v brezglavem strahu upogibajo koleno pred mogočnim Nilfgaardom. Ko kloni še čarovniški Kapitelj, ni več mogoče zaupati nikomur. Sredi nastalega kaosa poskušata Yennefer in Geralt vsak po svoje zaščititi edino, kar šteje, mlado Ciri, otroka stare krvi. Na ramenih dekleta, podkovanega v čarovniških veščinah in veščevski obrti, zdaj leži usoda sveta.

Svetovni fantazijski fenomen

Fantazijski svet serije Veščec obsega vrsto romanov in zbirk kratkih zgodb. Po teh delih so razvili videoigre, posneli TV-serije in film ter jih predelali v grafične romane. Od leta 1992, ko je izšla prva zbirka kratkih zgodb, je Veščec prerasel v svetovni fantazijski fenomen, ki bo končno izšel tudi v slovenščini. Osrednji junak Geralt je veščec, že v otroštvu izurjen za lov in ubijanje pošasti. Poklican je v kraljestvo, kjer naj bi Štrigo, plod vladarjeve svetoskrunske ljubezni, ki mori ljudi, odrešil uroka. Ali pa jo tudi ubil?

Prelistajte knjigo

PrevajalecPrevajalec
KLEMEN PISK
 
StraniStrani
384
 
VezavaVezava
Trda
 
ŠirinaŠirina
148
 
VišinaVišina
208
 
DebelinaDebelina
30
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
26
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610173564
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...