0
0,00
Vaša košarica je prazna
Hitro naročanje
E-naslov / članska št.:
Geslo:
 
BONUS PLUS  /  Novosti z bonusom / 

VSE JE V REDU

 
 
 
VSE JE V REDU
VSE JE V REDU
VIDA IGLIČAR
Bonus PLUS
Kataloška št.: 61015
Klubska cena: 29,99 EUR
10% Bonus PLUS
Opis
Podrobnosti
Mnenja in ocene

Knjiga govori o spoprijemanju s strahovi. Z osebno pripovedjo ponuja vpogled v življenje s tesnobo, po izgubi in izgorelosti. Bralce z besedili, ilustracijami, navdihujočimi mislimi, nasveti in terapevtskimi vajami usmerja k zaupanju in hvaležnosti za vse dobro okoli nas.

15 priložnosti za osebno rast

Knjiga Vse je v redu bralca popelje skozi 15 poglavij. Avtorica v vsakem prepleta lastne izkušnje z zanimivi uvidi in raziskavami. V prostor resnične iskrenosti bralce odpelje z izjemno odkritostjo in ranljivostjo. V vsakem poglavju ponudi kakšno od tehnik za spoprijemanje s stresom, ki se jih poslužuje sama, nekaj strani pa je namenjenih bralcem, ki na določeno mesto zapišejo svoje misli, želje ali kaj podobnega o izbrani temi.

Preplet vsega, kar je

Knjiga je čudovit preplet avtoričinih interesov in veščin. Vsako poglavje vsebinsko vodijo njene prepoznavne ilustracije, med stranmi lahko beremo njene zapise iz osebnega dnevnika, na straneh pa lahko odkrijemo tudi modrosti, ki so se avtorice med raziskovanjem svoje duše, uma in življenja samega najbolj dotaknile in ji pomagale pri obvladovanju tesnobe.

Prelistaje knjigo

IlustratorIlustrator
VIDA IGLIČAR
 
StraniStrani
280
 
VezavaVezava
Trda
 
ŠirinaŠirina
208
 
VišinaVišina
208
 
DebelinaDebelina
29
 
JezikJezik
slovenski
 
Stran v kataloguStran v katalogu
12
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789610173656
 
Kdor si je ogledal tale izdelek, si je ogledal tudi...