V najnovejši knjigi je Urška Fartelj, avtorica nadvse priljubljenega kulinaričnega bloga 220 stopinj poševno, zbrala 105 receptov za kosila, ki za pripravo potrebujejo le pol ure.
Po treh uspešnicah nova knjiga receptov
Prva Urškina knjiga 220 stopinj poševno je nemudoma postala uspešnica ne le v njenem rodnem Prekmurju, vzljubila jo je vsa Slovenija. Po enaki poti je hitro krenila tudi njena druga knjiga, v kateri nam Urška pokaže, kako uživati naravno hrano vse leto. V tretji knjigi je zbrala recepte za jedi, ki se največkrat znajdejo na mizi pri družini Fartelj. V četrti pa je zbrala recepte za vse tiste, ki radi dobro jeste, pa nimate časa ali volje za štedilnikom preživeti več kot pol ure.
105 hitrih, a nič manj okusnih receptov
Vsi vemo, kako pomembno je, da jemo kakovostno, doma pripravljeno hrano. A kaj ko nam rado zmanjka časa. No, z naborom odličnih nasvetov prekanjene kuharice in celo vrsto različnih hitrih receptov, bo stavek: »Pripravite mizo, kosilo bo čez pol ure«, stalnica tudi pri vas doma.
Družina, ki je skupaj, ostane skupaj
Kosila so lahko okusna, zdrava in hitra. V pomoč vam bodo nasveti o zmrzovanju in napotki, kako kakšno stvar pripravimo v naprej. Bogat nabor receptov vključuje slastne priloge, jedi na žlico, testenine, mesne jedi in seveda slaščice. Skratka recepti, ki boso šli v slast tudi najbolj izbirčnim jedcem.
»Hrana, ki jo kuhamo za najdražje, naj bo iskrena, da jo lahko čutimo. Ni treba, da je zahtevna. Zato sem svojo četrto kuharico napisala z mislijo na vse tiste, ki nimajo veliko časa za pripravo kosil.« - Urška Fartelj
Prelistajte knjigo